Microsoft Office 2010 professional plus
Microsoft Office 2010 professional plus

Microsoft Office 2010 professional plus

De ene is ervoor, de andere is er tegen, Microsoft. Of je nu voor of tegen bent maakt niet mij uit, voor mij betekent het mijn baan. En als je dan als afdeling een cadeau mag aanbieden aan het personeel om het volledige officepakket voor een soft prijsje te bemachtigen via het Microsoft Home Use Program, dan is dat toch mooi meegenomen. Promotie voor onze afdeling dus, maar uiteraard zit er ook een addertje onder het gras, je krijgt het nieuwste pakket en we gaan er vanuit dat je thuis lekker oefent zodat als we straks dit pakket implementeren, iedereen er al mee gewerkt heeft. Dat scheelt ons een hoop in de ondersteuning. Ik heb het zelf gisteren gedownload voor mijn privé computer en net geïnstalleerd. Een kind kan de was doen. Mooier kunnen we niet maken toch… Alhoewel, wie vind de vaut.

bVision Photography

26 Comments

 1. Kan er niet over meepraten, ben meer van de bloemkool, de rozen, de wijn , de honden en de boeken. Om maar wat te noemen. Het digi-gebeuren gaat in grote vlagen langs mij heen.

 2. Op mijn MacBook Pro gebruik ik Microsoft® Word 2004 voor Mac, Version 11.6.6 en dat bevalt mij uitstekend. Altijd Office gebruikt nu en in mijn werkzame leven. Ik heb helaas geen werkgever meer (van het ABP uit Heerlen heb ik niets te verwachten als man met pré-pensioen) die mij de nieuwste Office cadeau doet. Dus bruintje gaat nog even door met sparen. Morgen de nieuwe iPad3 bij Apple? Dat wordt dus extra sparen in deze crisistijd.
  Grtz
  Albert

 3. oma

  Ha Sjoerd,

  Hier werk ik altijd al met MS en office, heb andere programma’s en besturingssystemen getest en geprobeerd, maar ben dat gewoon zat.
  Hou het nu gewoon bij MS en eigenlijk is het meeste comperteble.
  Het moet office professional zijn. oma

 4. Hij is leuk. 🙂

  Het internationale ingeneursbureau waar ik werkte heeft ooit een comlete oplage kalenders weg moeten gooien. In hun naam stond met koeieletter Techical op elke bladzijde. Zal wel ergens bij de drukker zijn misgegaan. Maar toch…

  Zelf gebruik ik al wat jaren OpenOffice. Doet het goed en is behoorlijk compleet. Na een paar jaar heb ik nog steeds niet alles bekeken, omdat software er voor mij is en ik er niet voor de software ben. Heel vaak gebruik ik kladblok voor wat simpele texten en paint om tekeningetjes te maken. Ooit heb ik AutoCAD, Delphi en heel wat speciale software gebruikt, maar in de thuissituatie heb ik dat niet nodig.

  Het is ook erg onhandig om dwg-formaten te versturen die anderen niet kunnen bekijken. OpenOffice laat ik om die reden standaard in XP/Office2003-formaat opslaan. Geeft het minste gezeur. Regelmatig gebuik ik de ingebouwde PDF-bakker die het ook uitstekend doet. Toen ik aan OpenOffice begon had Office nog geen PDF-bakker en met het oude MSWord kon ik docx niet openen, terwijl ook dat voor OpenOffice geen enkel probleem was.

 5. wij kregen eerder ook zon aanbieding, kochten twee licenties (pc en mac) en alleen maar ergernis met activeren, maanden bezig geweest… grrr. en wij werken beiden wel graag en veel met office, op zowel mac als pc

 6. Behoorlijk opvallende fout. 😉
  Ik vond Word altijd een beetje vervelend. Veel ruzie mee gehad omdat dat ding altijd voor mij wilde denken ipv naar mij luisteren. Maar met de nieuwere versies ben ik wel blij. Alle opties en mogelijkheden hebben me wel geholpen een pracht portfolio te maken voor mijn opleiding. 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.