Een ongeluk
Een ongeluk

Een ongeluk

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat klopt, maar waarom gebeuren er dan zoveel ongevallen net bij ons in de straat. Ollie zal wel zeggen dat dat komt omdat ik daar woon. Dat is natuurlijk een overweging waar ik ook aan heb gedacht, verhuizen. Maar zonder gekheid, gistermiddag was het alweer raak onder aan de berg. Ik raak de tel een beetje kwijt, nu betrof het weer een auto van iemand die daar woont, de witte Saab 99 GL uit 1983… Helaas Total Loss en zeg maar dag met het handje. Overhoop gereden door een grote VW Tiguan. Die er ook niet zonder (kleer)scheuren vanaf is gekomen. De laatste had van schrik op de weg gepiest. Buiten wat blikschade en gekrenkte ego’s viel het wel mee, de inzittenden kwamen met de schrik vrij, zullen we maar zeggen.

bVision Photography

22 Comments

 1. Kwam die Saab uit dat donkere poortje? Dan kan ik mij wel iets bij voorstellen dat er zoveel aanrijhdingen zijn.
  Lijkt mij niet echt overzichtelijk.

  Off topic, mochten jullie deze zomer weer naar leiden komen dan zorg ik ervoor dat Caecil jullie privé een rondleiding geeft waarin ook gedeeltes van Bagage zijn opgenomen.

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Jammer van de Saab, heeft net zijn dertigste levenjaar gehaald.
  Denk niet dat het door jou komt Sjoerd, er wordt steeds harder en wilder gereden, ondanks de hoge brandstofprijzen en bekeuringen.
  Kan ook zijn dat men graag op je blog wilde komen. :))oma

 3. Zulke uitgangen zie je ook bijna nergens. Die Saab kwam zeker uit dat poortje? Zonde, hoor en je koopt er allemaal niks voor. Gelukkig hadden ze wel een beschermengeltje onder handbereik, de ambulance hoefde er gelukkig niet aan te pas te komen. Ik zeg altijd:”Had hij maar geen auto moeten worden”. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.