Evening lights
Evening lights

Evening lights

Het zou zomaar de titel kunnen zijn van een spannend boek, maar nee hoor. Omdat mijn vrouw gisterenavond weer zo nodig in china naar de kapster wilde, moet ik even wat tijd zoek brengen. Ik had natuurlijk heen en weer naar huis kunnen rijden, zoiets als voor de deur en dan meteen weer terug, maar net als de vorige keer heb ik de omgeving van Meerssen in het donker verkend. En dat leverde het onderstaande plaatje op van een baggerschip in een zijarm van de maas, ergens in de buurt van Geulle… En zeg zelf, je kunt slechtere foto’s maken op een avond. De volgende keer is het geheid licht overal, zomertijd en een aantal weken verder. Wie weet wat dat oplevert. De afbeelding is uiteraard groter te klikken…

bVision Photography

20 Comments

  1. Mijn kapper zit in het winkelcentrum vlakbij ons vandaan. 3 minuten met de auto en aangezien ik zelf een auto heb (Honda CRX) en ook rij ga ik er alleen naar toe.
    Nu even over je foto, die roept sfeer op met die reflexen in het water.
    Grtz
    Mara

  2. Ik ben het helemaal met DiMario eens: stuur haar maar vaker naar de kapper. Wat een beauty van een foto. Deze havenfotografe zit met een grote glimlach achter haar laptoppie. Schitterend. Ik ben er jaloers op. Wanneer kom je eens naar Rotterdam?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.