Evening lights

Het zou zomaar de titel kunnen zijn van een spannend boek, maar nee hoor. Omdat mijn vrouw gisterenavond weer zo nodig in china naar de kapster wilde, moet ik even wat tijd zoek brengen. Ik had natuurlijk heen en weer naar huis kunnen rijden, zoiets als voor de deur en dan meteen weer terug, maar net als de vorige keer heb ik de omgeving van Meerssen in het donker verkend. En dat leverde het onderstaande plaatje op van een baggerschip in een zijarm van de maas, ergens in de buurt van Geulle… En zeg zelf, je kunt slechtere foto’s maken op een avond. De volgende keer is het geheid licht overal, zomertijd en een aantal weken verder. Wie weet wat dat oplevert. De afbeelding is uiteraard groter te klikken…

bVision Photography

20 Comments

 1. Mijn kapper zit in het winkelcentrum vlakbij ons vandaan. 3 minuten met de auto en aangezien ik zelf een auto heb (Honda CRX) en ook rij ga ik er alleen naar toe.
  Nu even over je foto, die roept sfeer op met die reflexen in het water.
  Grtz
  Mara

 2. Wachttijd prima besteed 🙂 Mooie foto!

 3. Ha Sjoerd,

  Zo leverd het kappers bezoek weer een mooie foto op, waar we van kunnen genieten. oma

 4. Helemaal naar China?

 5. Ik ben het helemaal met DiMario eens: stuur haar maar vaker naar de kapper. Wat een beauty van een foto. Deze havenfotografe zit met een grote glimlach achter haar laptoppie. Schitterend. Ik ben er jaloers op. Wanneer kom je eens naar Rotterdam?

 6. ja, de schemering is al ingezet en mensen zoeken een slaapplek voor een paar uur later. Dat vakantiebeeld krijg ik voor me.

 7. als ik heel eerlijk ben, en dat ben ik, zie ik liever een foto van een trein. Niet dat deze foto bagger is, want het is een bagger-schip, maar een trein met reflecties in het water….

 8. Prachtig! Mooie kleuren ook.

 9. Heeeeeeele gave foto… mooi hoor..weerspeiggeling…de kleuren, het licht….alles….mes compliments!!!Agnès

 10. Zo zie je maar weer: elluk nadeel hep ze voordeel. Gaaf plaatje!

 11. Het is een mooi lichtspel geworden.

 12. Dat is wel een mooie foto, maar eentje van het kapsel zou natuurlijk beter zijn geweest.

 13. de tijd is goed benut

 14. Mooie foto. Nuttige besteding van je wacht-tijd. 😀

 15. Je had inderdaad een slechtere foto kunnen maken, maar dat deed je niet.

 16. Kan die vrouw van jou niet vaker naar de kapper,

  Love As Always
  Di Mario

 17. Toch knap hoor Sjoerd !

 18. Jij hebt weer een goede daad gedaan..!!
  Op naar een mooi weekend.

Geef een reactie