Roestige zondag (40)
Roestige zondag (40)

Roestige zondag (40)

bVision Photography

Op deze zondag mag u kiezen, de bovenste of de onderste. Na de regenachtige zaterdag had ik even de tijd om tussen alle werkzaamheden en gewinkel door, wat tijd te besteden aan fotoshop. Het resultaat zijn deze twee foto’s. Beiden zijn bewerkt met fotoshop. De kleurige had ik in gedachte, de andere rolde er daarna vanzelf uit. Maak het u gemakkelijk zou ik zo zeggen. Klik op een foto voor een groter resultaat en vertel me daarna wat de mooiste is. Ik wens u in ieder geval een fijne zondag en een goede start van de nieuwe week…

bVision Photography

22 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  De eerste foto is vol details, twee ligt de nadruk op het blikje.
  2 die springt er lekker uit. oma

  ot, ik rook al 35 jaar niet meer.
  Ja de wegwerpers knallen goed.

 2.  
  Foto 2 vind ik mooier, maar ik geef Marjolijn gelijk voor wat betreft de titel. Misschien leuk om eens een blogje te schrijven hoe je zoiets kunt doen met Photoshop (Elements).
   

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.