bVision Photography

Dit weekend waren we op bezoek bij de Orchideeënshow welke georganiseerd werd door de Orchideeën Vereniging Mergelland. Deze werd gehouden bij Intratuin in Geleen. U kent onze voorliefde voor deze geweldig mooie planten en we laten dan ook geen gelegenheid voorbij gaan om ons daarin te verdiepen. In tegenstelling tot kwekers, zijn er op zo’n dagen ook zeldzame en vreemde orchideeën te zien. Rariteiten in de planten wereld. Er stond een 5 meter grote vitrine (jammer, lastig met foto’s maken) met wel uitzonderlijk mooie planten. Omdat Zuid Limburg in de Euregio ligt is het niet vreemd dat de twee gastverenigingen de O.V. Dreiländereck uit Aken en de O.V. Vlaanderen regio Limburg waren. Ik heb een wel hele kleine selectie hier neer gezet, maar het geeft wel een indruk…

bVision Photography

bVision Photography

bVision Photography

24 Comments

 1. Ha Sjoerd,

  Heel mooi de foto’s van een mooie plant.
  Hier staan ze ook te schitteren en op de hobbiekamer staan de uitgebloeide, die nu al weer gaan uitlopen.
  Kan me goed de liefde voor de de Orchidee indenken. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/
  Nena – 99 Luftballons

  oma
 2. Ik had vandaag een ongelukje met mijn orchidee. Ik wilde het rolgordijntje ophalen, maar het viel naar beneden en de bloemstengel brak af. Zonde hoor. Heb ze nog wel in het water gezet.

  ria

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.