Nieuwe werkenplek – door Frank (van IkFotograag.nl)
Nieuwe werkenplek – door Frank (van IkFotograag.nl)

Nieuwe werkenplek – door Frank (van IkFotograag.nl)

Bij ons op het werk zijn ze bezig over het zogenaamde “Nieuwe werken”. In ons geval, niet meer op kantoor, maar waar vandaan dan ook, thuis, de McDonalds, het park. Niet meer in hoofdzaak uren verantwoordelijk zijn maar taakverantwoordelijk. Maar voor de meeste mensen betekent het gewoon een of meer dagen van thuis uit werken en natuurlijk binnen een bepaalde periode dan ook telefonisch bereikbaar zijn. Dat thuis werken kan dan vanaf je eigen PC maar ook van een door het bedrijf verstrekte laptop. En bij dat op afstand werken hoort natuurlijk een ergonomisch verantwoorde werkplek bij, want op een keukenstoel in de keuken aan tafel gaan zitten is een risico voor RSI en andere aandoeningen. Zo kwam ik onlangs een mooie nieuwe werkplek tegen. De Emperor 1510, als ik er een leuk plekje voor zou kunnen vinden, wie weet wordt dat dan misschien wel mijn volgende PC. De prijs ligt om en nabij de 6000 dollar. Veel geld, maar dan heb je ook wat. Ik zou het bij ons op kantoor overigens ook niet erg vinden om op zo’n werkplek te moeten plaatsnemen. Alleen heb ik nog niet goed kunnen zien waar het koffiebekertje neergezet kan worden en dat is natuurlijk een breekpunt 😉

stoel1
Stoel2
Stoel3
Beeld
met de benen omhoog

24 Comments

  1. Pingback: Het nieuwe werken

  2. WOW werd er hier meteen naast me gezegd bij de foto. Ik vind 6000 euro nog wel meevallen eigenlijk, of is dat zonder de schermen? Mijn vriend heeft het er in ieder geval wel voor over merk ik. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.