Nieuwe werkenplek – door Frank (van IkFotograag.nl)

Bij ons op het werk zijn ze bezig over het zogenaamde “Nieuwe werken”. In ons geval, niet meer op kantoor, maar waar vandaan dan ook, thuis, de McDonalds, het park. Niet meer in hoofdzaak uren verantwoordelijk zijn maar taakverantwoordelijk. Maar voor de meeste mensen betekent het gewoon een of meer dagen van thuis uit werken en natuurlijk binnen een bepaalde periode dan ook telefonisch bereikbaar zijn. Dat thuis werken kan dan vanaf je eigen PC maar ook van een door het bedrijf verstrekte laptop. En bij dat op afstand werken hoort natuurlijk een ergonomisch verantwoorde werkplek bij, want op een keukenstoel in de keuken aan tafel gaan zitten is een risico voor RSI en andere aandoeningen. Zo kwam ik onlangs een mooie nieuwe werkplek tegen. De Emperor 1510, als ik er een leuk plekje voor zou kunnen vinden, wie weet wordt dat dan misschien wel mijn volgende PC. De prijs ligt om en nabij de 6000 dollar. Veel geld, maar dan heb je ook wat. Ik zou het bij ons op kantoor overigens ook niet erg vinden om op zo’n werkplek te moeten plaatsnemen. Alleen heb ik nog niet goed kunnen zien waar het koffiebekertje neergezet kan worden en dat is natuurlijk een breekpunt 😉

stoel1
Stoel2
Stoel3
Beeld
met de benen omhoog

24 Comments

 1. Ja, op die onderste foto zie ik nog wel een plekje voor een koffiebekerhouder!
  Lekker hoor, dat nieuwe werken, dat wil ik ook wel.

 2. Dit is echt geen werkplek voor jou 🙂

 3. Ja, daar moet je wel plek voor hebben, maar het ziet er wel heel goed uit.

 4. Oei , Ollie werkt met vier pc’s tgelijk , maar zo wil ik NIET de ganse dag zitten !

 5. Waar is het kastje waar je een borrel in kan verstoppen

  Love As Always
  Di Mario

 6. echt SF meubel.
  misschien kun je er ook mee rondvliegen ?

 7. WOW werd er hier meteen naast me gezegd bij de foto. Ik vind 6000 euro nog wel meevallen eigenlijk, of is dat zonder de schermen? Mijn vriend heeft het er in ieder geval wel voor over merk ik. 😉

 8. zo’n cockpit gaat met net iets te ver hoor…

 9. Dat kon me ook nog wel bevallen, zo’n werkplek. Alleen van thuis uit gaan werken trekt me nog niet zo.

 10. Om op de kosten te besparen moet je dan denk ik maar een tafeltje van de Ikea erbij kopen! 😉

 11. ’t Is dat ik net een nieuwe stoel heb, maar anders …

 12. ik heb ook altijd een stapel papier liggen, die kan ik hier niet erg meer kwijt!

 13. Het nieuwe werken zxie ik ook helemaal zitten, maar of ik nu direct in zo’n steol wil plaatsnemen…toch wel een beetje eng…en hoe zit het dan met de sociale contacten?

 14. foei, zie…en stoel….

 15. het zit goed zo te zien, maar serieus veel geld

 16. ziet er wel geweldig uit…………………

 17. Dat lijkt verdacht veel op ons toilet.

 18. Nu begrijp ik waarom Brillie zo lang op de plee zit. In zijn geval ff poepe en stinken.
  Grtz
  Albert

 19. Ha Frank,

  Is het wel zeker een werkplek, lijkt me meer een rustplaats. oma

 20. Off topic, zou het klasse vinden als jullie komen, wel een eind rijden natuurlijk.

 21. Kan zo in een aflevering van Star Trek , maar ziet er wel leuk uit, wil ’t wel es uitproberen maar om alle dagen vanuit zo’n ding te werken, nee toch liever niet

 22. Pingback: Het nieuwe werken

Geef een reactie