Papa’s nieuwe iPad
Papa’s nieuwe iPad

Papa’s nieuwe iPad


Eerst even gaan plassen, daarna genieten…

BTW: ik ervaar op diverse wordpress sites moeilijkheden om met mijn gmail account te reageren. ik krijg dan het verzoek om in te loggen met met een useraccount. Ik heb begrepen dat ik niet de enige ben die dit overkomt. Als iemand een oplossing heeft…

24 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  De techniek staat voorniks, zo kun je ook het recept te gelijk lezen. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Ik kon ineens ook niet meer reageren met mijn annespike.nl adres…
  heel storend.
  Ik heb daarom maar op de wordpress website mijn wachtwoord laten aanpassen en ingelogd. En vervolgens een boos berichtje gestuurd dat ik niks te maken wil hebben met wordpress omdat ik mijn eigen blog heb. Met het vriendelijke verzoek mij te verwijderen…
  Ik ben benieuwd..
  Tot die tijd log ik wel gewoon in…

 3. Joe

  Dit wordt vaker veroorzaakt door de instellingen van hotmail en gmail. Zodra het IP adres bij hun in een soort van veilige database staat, kun je de toegang krijgen. Meestal lost dat zichzelf op na een tijd, en speelt dus bij nieuwere websites. Ik heb het dus niet over een anti-SPAM blokkade van bijvoorbeeld spamhaus. Optie is om een mailadres bij isgeweldig.nu te registreren 😀

 4. Knullig ja, ik liep er ook tegenaan, pas nadat ik zelf was ingelogd bij WP kon ik reageren bij een andere WP blog. Men heeft blijkbaar onbesuisd zitten knutselen aan de instellingen, ik hoop dat het binnenkort wordt hersteld.

 5. WordPress.com heeft sinds anderhalve dag eenzijdig instellingen aangepast. Het ligt niet aan gmail, maar of je mailadres bij wordpress.com gebruikt is voor het registreren van een blog. Ik vind het nix en heb een vraag ingetsuurd, waar ik nog geen antwoord op heb. Bij mij is de oplossing simpel, vul geen mail adres in of een mailadres wat niet bestaat.

  1. Toch klopt dat niet helemaal. Mijn gmail account heb ik nog nooit gebruikt voor een wordpress blog. Toch kan ik niet reageren met dat e-mail adres. Sterker, ik heb vanochtend nog 3 mail adressen van mezelf gebruikt, en geen van allen kon ik gebruiken. Alleen een andrs dat ik verzon…

   1. Redstar: Ik heb geen gemail en krijg deze meldingen op een paar hotmailadressen, maar ik had ook een bezoeker die er met een kpn-mailadres last van heeft. WP.com heeft ook aangegeven dat dit aangepast is, maar niet waarom. Vandaar dat ik maar een mailtje heb gestuurd, waar nog immer geen antwoord op is ontvangen. Bij mij was het overigens nooit nodig om een mailadres in te vullen. Ik hoef die niet van bezoekers te weten en vind ook dat WP.com die niet hoeft te weten. Dus bij mij werkt leeglaten prima. Als het niet snel opgelost wordt, dan schakel ik het tonen van avatars uit. Vanwege die dingen vullen mensen een geldig mailadres in wat dus gezeur met WP.com oplevert. Dan maar geen avatars. De helft van mijn bezoekers heeft er nooit 1 aangemaakt. Zo erg is dat dus niet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.