Roestige zondag (41)
Roestige zondag (41)

Roestige zondag (41)

bVision Photography

Ik zal het roestige raadplaatje vandaag niet al te moeilijk maken, en de oplossing gewoon hier neer te zetten. Het spannende is dat vanaf 1 april op zondag er geen roestige dingen meer zijn, geen roestieke bouwgevalletjes, maar een spannende zondag zal volgen, en enigszins interactief. U mag meedoen, maar ook gewoon kijken. Ik wens u allen een hele roestige zondag en een fijn begin van de nieuwe week, ik ga even aan de slag, maar daarover morgen meer.

17 Comments

  1. Op zondag arbeid rust geen zegen wordt er wel eens gezegd. Of dat waar is laat ik in het midden. Je houdt de spanning er in en dat nodigt je als bezoeker uit om terug te komen. Toepasselijk jouw roest-item met deze afsluiter. Je bent dus letterlijk en figuurlijk “UITGEROEST”. Saludos de Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.