Een nieuwe woning
Een nieuwe woning

Een nieuwe woning

Mijn dochter heeft een eigen huurwoning gekregen nabij het centrum van Heerlen. En dan moet er wel even gewerkt worden. Schilderen, behangen, lampen ophangen en ga zo maar door. Er komt uiteraard heel wat op je af als je besluit het voortaan maar alleen te doen. Maar goed, dat is haar eigen besluit. Hier wordt het in ieder geval en stuk leger als alle spullen verhuizen van ons huis naar haar huis. Ik ben begonnen met alle verlichting terwijl de dames aan het schilderen waren. Maar dat valt wel even tegen als je conditie langzaam aan het inzakken is. Volgende week vrijdag moet alles klaar zijn, want dan komen ze de vloeren leggen. Alle hens aan dek dus…, daar gaat mijn vrije woensdag.

bVision Photography

27 reacties

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Als het goed is komt een vrije woensdag wel weer terug, je dochter niet.
  Alhoewel, dat hopen we danmaar.
  Maar een leuke woning, de gene waar de deur open staat?
  Hopelijk wordt ze daar heel gelukkig. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

   1. Knobbel dat samen maar even uit, maar ik meen me toch diverse opknapklussen van Sjoerd te herinneren naast die in eigen huis, die ook niet heel heel zeldzaam zijn geweest.;-)

 2. ha die Sjoerd!

  ik herinner me nog goed, toen mijn dochter het huis uit ging.
  Ik had een MEGA!! empty-nest syndroom. en was er ziek van!!

  Maar gelukkig, zoals alles, kwam ook dit weer op zijn pootjes terecht en mijn dochter ook, trouwens!

  Nu zit je er midden in. Het hoort bij het leven: loslaten!!
  Succes er mee…

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.