1920 Kissel Gold Bug

1920 Kissel Gold Bug

bVision Photography

De Kissel “Gold Bug” is een van de meest gewaardeerde Amerikaanse sportwagens uit het eerste kwart van de twintigste eeuw een waarlijk unieke auto en zijn tijd ver vooruit. De fabriek stond in Hartford Wisconsin. Een 6-cylinder met 61 pk en plaats voor twee passagier, oh nee, de kinderen mochten ook mee op twee uitschuifbare stoeltjes aan de buitenkant van de auto. Daar moet je nu eens mee aankomen. Maar, geef toe het was een unieke vondst. De schitterende gele kleur maakt het helemaal af, en zo komt de auto ook aan zijn naam. Zelfs de wielen zijn in de kleur van de carrosserie mee gespoten. De gele kleur en zijn zwarte softtop passen prima bij elkaar en geven de auto een mooie uitstraling. Deze krijgt dan ook een ereplaats in mijn virtuele garage. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan zo’n auto. En deze rijdt zelfs alsof hij net uit de showroom komt. U mag een gokje doen naar de prijs, of even kijken bij de eigenaar van de auto, Hyman LTD Classic Cars.

bVision Photography

bVision Photography

16 Comments

 1. Wie dat heeft bedacht die stoeltjes… had vast zelf geen kinderen.. of zaten er ook nog gordels bij? Zal wel niet in die tijd…nou ja met een ritje op de oprit met eventueel ook nog een kat in zo’n zitje maakte je zeker de blits… de prijs wil ik gewoonweg niet weten…wel een mooi exeomplaar…een stuk beter dan die roestbak van mij vandaag….Agnès

 2. ha die Sjoerd!

  Nou… hier zou ik mijn reis wel in willen maken.
  Met een leuk leren kapje op en een grote picknickmand achterop gebonden.
  Ik zie het wel zitten.
  Stuur maar op, dan smeer ik m meteen!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: