Niks roestigs of roestieks

Vandaag maak ik me er een beetje met een Jantje van Leiden vanaf. Ik ben druk aan het verhuizen, gisteren heeft mijn dochter heel IKEA leeg gekocht, een tv kast, een boekenkast, een bed, een bureau, een kleerkast en ga zo maar door. We hebben ons mottig gesjouwd. En dat moet natuurlijk ook nog allemaal worden opgebouwd. Vandaag verhuizen we nog wat spullen van ons huis daar naar toe en moeten we nog even naar IKEA voor wat vergeten onderdelen, die doos had alleen op de voorkant van het formulier gekeken en had de achterkant maar overgeslagen, wij blij dat het vandaag koopzondag is daar. Gelukkig zijn niet alle weekenden zo, want gisteravond had ik het even niet meer. Wij oudjes zijn dat soort dingen gewoon niet meer gewend. Vandaag moet u het doen met een muurschildering aan de Sittarderweg in Heerlen. Vlakbij de woning van mijn dochter. Sloop wordt vervangen door nieuwbouw. En als tijdelijke oplossing vind ik dat dit moet kunnen.

bVision Photography

23 Comments

 1. nog köttbullar gegeten ?
  ; )

 2. Moet kunnen? Ik vind het prachtig. Zonde dat die schildering straks meegesloopt wordt. Maar goed dat jij er dan nog een foto van hebt.

 3. toen ik bij mijn dochter uiteindelijk heel de Ikea huishouding ineengezet had heb ik met haar afgesproken dat dit mijn allerlaatste keer was dat ik iets van Ikea in mijn handen nam!!! I HATE IKEA!!!!! vroeger nochtans niet, en ik deed graag zo’n puzzle, maar nu moet je bijna ir zijn (ofwel zijn mijn grijze cellen serieus achteruit aan het gaan, zoals mijn lief oogappeltje het stelt :-))
  btw, die betonblokken, zijn die iets speciaals? lijken wel Lego-blokken!

  • Dat lijken idd legoblokken van beton, en dat zijn het ook. Die gebruiken ze tegenwoordig om snel een muur te kunnen plaatsen op een bouw voor o.a. zand in op te slaan.

 4. Hadden ze dat bij ons maar gedaan met panden die afgebroken moeten worden. Altijd een beter gezicht zo’n muurschildering.
  Grtz
  Mara

 5. ik lees het al het zijn weer drukke dagen voor je.

 6. En ik ben toch zo blij dat we hier geen koopzondag hebben.

  Love As always
  Di Mario

 7. Nu zie ik het als kunst…

 8. Ha Sjoerd,

  Dat gaan we merken, dat we een dagje ouder worden, maar dochter is blij met pa.
  Ik ben voorbehoud van de muur met de mooie schildering. oma

 9. Dan hebben jullie nog het geluk gehad met de temperaturen van vandaag en gisteren die geen belemmering vormden om er eens flink tegen aan te gaan.

 10. Je noemt je eigen dochter toch geen “doos”? Ikea spullen zitten in een doos!

  Maar toch wel lief dat je zoveel voor haar doet. Het is geen sinecure en al helemaal niet om in het weekend naar die winkel toe te gaan. Hier staan de auto’s al stil op de afslag van de snelweg er naar toe. Pfft en dan al die blérende kinderen, geen parkeerplaats, rijen voor de kassa, hartstikke warm daar binnen (zeker nu). Ik neem wat dat betreft mijn petje voor je af, hoor.

 11. Hopelijk staat de boel inmiddels in elkaar. Ja, ik ben het met Aargh eens hoor, hooguit een schilderij ophangen en dat is het de volgende keer 😉

 12. En toch ben ik tegen koopzondagen, ook zonder koopzondag was het wel voor elkaar gekomen. Uiteindelijk.

 13. Halen bij IKEA is 1 ding, maar dan nog het opbouwen…dat wil ook nog wel eens tegenzitten… de foto van de muurschildering is schitterend…veel succes vandaag…Agnès

 14. Succes dan maar weer. Op een gegeven moment heb je je plicht als ouder wel gedaan vind ik. Bij ons heeft de middelste nog recht op één verhuizing, de rest heeft de knipkaart vol. Daarna moeten ze het zelf gaan regelen.

 15. O jee, een Ikea bouwdag … veel sterkte gewenst!

 16. herkenbaar die muurschildering………..
  veel succes vandaag, zal niet zeggen rustig aan.
  😉

 17. Ik ben blond 🙂

 18. Dat is een erg leuke muurschildering. Dat zie ik graag.

 19. Goede daden Sjoerd, en je dochter blij, wat wil een mens nog meer…
  Morgen hoop ik wat meer rust.
  Succes met alles.

 20. Haha, IKEA, DE winkel voor beginners…

Geef een reactie