Niks roestigs of roestieks
Niks roestigs of roestieks

Niks roestigs of roestieks

Vandaag maak ik me er een beetje met een Jantje van Leiden vanaf. Ik ben druk aan het verhuizen, gisteren heeft mijn dochter heel IKEA leeg gekocht, een tv kast, een boekenkast, een bed, een bureau, een kleerkast en ga zo maar door. We hebben ons mottig gesjouwd. En dat moet natuurlijk ook nog allemaal worden opgebouwd. Vandaag verhuizen we nog wat spullen van ons huis daar naar toe en moeten we nog even naar IKEA voor wat vergeten onderdelen, die doos had alleen op de voorkant van het formulier gekeken en had de achterkant maar overgeslagen, wij blij dat het vandaag koopzondag is daar. Gelukkig zijn niet alle weekenden zo, want gisteravond had ik het even niet meer. Wij oudjes zijn dat soort dingen gewoon niet meer gewend. Vandaag moet u het doen met een muurschildering aan de Sittarderweg in Heerlen. Vlakbij de woning van mijn dochter. Sloop wordt vervangen door nieuwbouw. En als tijdelijke oplossing vind ik dat dit moet kunnen.

bVision Photography

23 Comments

  1. toen ik bij mijn dochter uiteindelijk heel de Ikea huishouding ineengezet had heb ik met haar afgesproken dat dit mijn allerlaatste keer was dat ik iets van Ikea in mijn handen nam!!! I HATE IKEA!!!!! vroeger nochtans niet, en ik deed graag zo’n puzzle, maar nu moet je bijna ir zijn (ofwel zijn mijn grijze cellen serieus achteruit aan het gaan, zoals mijn lief oogappeltje het stelt :-))
    btw, die betonblokken, zijn die iets speciaals? lijken wel Lego-blokken!

  2. Je noemt je eigen dochter toch geen “doos”? Ikea spullen zitten in een doos!

    Maar toch wel lief dat je zoveel voor haar doet. Het is geen sinecure en al helemaal niet om in het weekend naar die winkel toe te gaan. Hier staan de auto’s al stil op de afslag van de snelweg er naar toe. Pfft en dan al die blérende kinderen, geen parkeerplaats, rijen voor de kassa, hartstikke warm daar binnen (zeker nu). Ik neem wat dat betreft mijn petje voor je af, hoor.

  3. Succes dan maar weer. Op een gegeven moment heb je je plicht als ouder wel gedaan vind ik. Bij ons heeft de middelste nog recht op één verhuizing, de rest heeft de knipkaart vol. Daarna moeten ze het zelf gaan regelen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.