Weer werken op maandag
Weer werken op maandag

Weer werken op maandag

Vandaag mag ik weer voor de andere baas aan de slag. Het hele weekend heeft in het teken van verhuizing gestaan en onze kleine Peugeot 407SW heeft zijn sporen weer verdiend. Miljaar wat we daar allemaal in hebben gehad in het weekend, en dan praat ik niet eens over alle IKEA spullen. Maar goed alle grote spullen zijn in huis en in principe kan ze er bivakkeren. Voorlopig heb ik ook genoeg van verhuizen. Ik moet nog een stukje gaan behangen en nog een verdwaalde lamp ophangen, maar daar blijft het dan ook bij, hoop ik. Kleine meisjes worden groot en kunnen best voor zichzelf zorgen. Op de foto onze pausmobiel, gespot bij de beroemde boom…

bVision Photography

23 Comments

 1. Bij de foto moest ik denken aan het voormalige NCRV televisie-programma:
  Rik Felderhof ontmoet in De stoel markante personen met een bijzondere levensstijl. Het gaat om mensen die ‘anders’ zijn en niet tot de grijze massa behoren. Felderhof interviewt deze paradijsvogels in een stoel die hij boven op zijn auto naar de plaats van bestemming brengt. Zij krijgen alle ruimte om hun levensstijl breed uit te meten.

  Even dacht ik Sjoerd heeft er als ICT (thuiswerker) een baantje bij. Dus maar gewoon als verhuizer voor zijn dochter. Is alles nu klaar? Kan je als vader eindelijk op je lauweren gaan rusten, voor zover dat mogelijk is.
  Saludos
  Albert

 2. Soms is het leven zo snel dat het uitrusten bij de baas moet gebeuren. Ik neem aan dat je daar in ieder geval lekker kunt zitten. Toch weer heel iets anders dan het sjouwwerk. En nu inderdaad maar weer een stapje terug doen. Klein meiske moet nu haar zelfstandigheid gaan vinden en dat is soms een hele grote klus.

 3. En die andere bazen zijn niet zo mals als je voor je gewone baas werkt ! Heb dit weekend een lijstje van TV ontvangen , amaai mijn klak ! Je kan niet geloven hoe inventief we zijn !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.