Drukdrukdruk – door Frank (van IkFotograag.nl)

Drukdrukdruk dat is het de laatste maanden. Op het werk en thuis, van alles wat af moet. De laatste loodjes zijn nog wat belastingformulieren die ik naast die van mezelf ook voor anderen invul ieder jaar. Maar hierna kan ik thuis alvast weer achteruit leunen, op het werk gaat dat nog tot pakweg 65, 66 duren denk ik zo. Maar ik had toch nog wat Zwart-wit foto’s die ik wilde laten zien, dus dit is een mooie gelegenheid daarvoor. In januari waren we naar C-mine geweest en toen had ik alleen foto’s laten zien van gerestoreerde delen. Vandaag wat foto’s van de bouwvallen waar toen nog niets mee gebeurd was. Achteraf hoorde ik dat je er eigenlijk niet mag komen, maar dat was achteraf….

13 Comments

 1. B&W? Nou ja… ik kan er kort over zijn… ik hou van verval en deze foto’s passen daar prima bij… en in zwart-wit uitgevoerd heel mooi,sommigen zouden in kleur ook tot hun recht Zijn gekomen

 2. Bij in verval geraakte gebouwen vind ik een foto in B&W beter passen.
  Ik heb een overbuurman die van dit zijn hobby heeft gemaakt.
  Interesse in zijn website Frank? Mail me dan maar even en
  ik stuur je zijn url.
  Groeten
  Albert

 3. Het huisje van je dochter is prachtig in stijl toch nog goed gekomen.

 4. Ha Sjoerd,

  Weer prachtig om te zien, maar je hebt al verschillende voorgangers gehad met andere bedoelingen, jij spuit geen verf op de muur.
  De belasting formulieren invullen is gelukkig digitaal, was wel heel anders. oma

 5. dit soort foto’s vind ik in zwart wit ook veel mooier……..

 6. Als ik 60 ben werk ik niet meer hoor, dat sowieso.
  Ik heb meer met kleur, maar hou wel van de onderwerpkeuze, oude verlaten panden spreken me altijd wel aan.

 7. Ik moet natuurlijk bezwaar maken tegen het kijken van deze log. Illegaal verkregen foto’s moeten we natuurlijk afkeuren. Dus de volgende keer dat maar niet meer zeggen, eventueel een log later ;-). En dan alsnog genieten van deze mooie foto’s.

  Love As Always
  Di Mario

 8. die moderne grafity conflicteert met de ouderwetse zwart wit opnamen, de laatste en voorlaatste foto vind ik daarom het best.

 9. Ach dat kon dus niemand je verwijten!
  Leuk plekje om te fotograferen zo te zien.

 10. Mooie serie, ik houd wel van dergelijke in verval geraakte gebouwen.
  Mooi dat die toren helemaal in die plas paste. 🙂

 11. z/w laat de beelden veel beter spreken

 12. Zo zie je maar, wie wat bewaard kan altijd een logje vullen.
  Mooie foto’s..!!
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie