Drukdrukdruk – door Frank (van IkFotograag.nl)
Drukdrukdruk – door Frank (van IkFotograag.nl)

Drukdrukdruk – door Frank (van IkFotograag.nl)

Drukdrukdruk dat is het de laatste maanden. Op het werk en thuis, van alles wat af moet. De laatste loodjes zijn nog wat belastingformulieren die ik naast die van mezelf ook voor anderen invul ieder jaar. Maar hierna kan ik thuis alvast weer achteruit leunen, op het werk gaat dat nog tot pakweg 65, 66 duren denk ik zo. Maar ik had toch nog wat Zwart-wit foto’s die ik wilde laten zien, dus dit is een mooie gelegenheid daarvoor. In januari waren we naar C-mine geweest en toen had ik alleen foto’s laten zien van gerestoreerde delen. Vandaag wat foto’s van de bouwvallen waar toen nog niets mee gebeurd was. Achteraf hoorde ik dat je er eigenlijk niet mag komen, maar dat was achteraf….

13 Comments

 1. B&W? Nou ja… ik kan er kort over zijn… ik hou van verval en deze foto’s passen daar prima bij… en in zwart-wit uitgevoerd heel mooi,sommigen zouden in kleur ook tot hun recht Zijn gekomen

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Weer prachtig om te zien, maar je hebt al verschillende voorgangers gehad met andere bedoelingen, jij spuit geen verf op de muur.
  De belasting formulieren invullen is gelukkig digitaal, was wel heel anders. oma

 3. Ik moet natuurlijk bezwaar maken tegen het kijken van deze log. Illegaal verkregen foto’s moeten we natuurlijk afkeuren. Dus de volgende keer dat maar niet meer zeggen, eventueel een log later ;-). En dan alsnog genieten van deze mooie foto’s.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.