Een nieuwe week, een nieuwe PC
Een nieuwe week, een nieuwe PC

Een nieuwe week, een nieuwe PC

De afgelopen maanden begon mijn Desktop PC steeds meer kuren te krijgen. CD’s werden niet meer gelezen, USB drives werden niet neer herkend, hij werd steeds langzamer en het scherm werd ook steeds waziger. En dat laatste was nog niet zo oud. Dus afgelopen week maar eens geprobeerd om een nieuwe Dell te bestellen. Dat lukte dus niet via de site, en dan hoeft het voor mij ineens niet meer. Dan maar zelf ene samenstellen en bestellen. Betere kwaliteit volgens mij en nog goedkoper ook dan bij Dell. En ik kan bijna weer zonder bril naar het scherm kijken. De videokaart is stukken beter dan bij de Dell standaard wordt geleverd. Afgelopen zaterdag werd de PC netjes door PostNL gebracht. Helaas de wekelijkse boodschappen en nog wat klusjes bij mijn dochter zorgden ervoor dat ik pas laat met het nieuwe speeltje aan de gang kon. Alleen het kopieren en installeren van alle software neemt dagen in beslag. Maar dat ligt dan aan mijn oude PC en het feit dat ik alle data wil overzetten. En zo gauw je wat installeert komen er weer alle updates overheen. Compleet nachtwerk… Maar goed, alles draait weer. En ook de wereld draait door. Ik wens jullie allen een fijne dag en een prettig gestoorde (werk)week toe.

bVision Photography

23 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Een nieuwe telg in je digitale wereld, ja opvoeden kost tijd, geldt ook voor je pc.
  Maar zo jong zijn ze mooi en gaaf, dus geniet er van.
  Ook nog een storingsvrije week gewenst. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 2. Als het goed is gaat het allemaal vanzelf, je hoeft het overpompen alleen maar even aan te zetten, daar hoef je niet bij te zitten.
  Tenminste, dat denk ik.
  Hoe dan ook, je kan er weer even tegen!

 3. Heej, wat fijn, jij hebt nog een “echte” PC, een torentje zeg maar, geen laptop (waar je vaak al snel zo’n pijn in je nek van krijgt zeg maar.) Naast mijn bureau staat ook nog een torentje (OK, een Mac-torentje, maar in elk geval geen laptop :-)) Heel veel succes met het overzetten van alles!

 4. Windows installeren is een fluitje van een cent, dat gaat bijna vanzelf. Het is dat Bill je naam niet weet en welke taal je spreekt, anders hoefde je hem maar aan te zetten. Maar een PC goed af configureren en je software erbij installeren, daar ben je meestal wel enkele dagen mee bezig. Dat realiseren veel mensen zich niet. Niet dat je dan de hele dag naar je scherm moet gaan zitten staren, je kunt er tussendoor wel vanaf, maar voor dat je weer ontspannen kunt fotosjoppen, hartenjagen en internetten, dat duurt een tijdje.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.