Vrijdag alweer

Vrijdag alweer

Het eerste kwartaal zit er alweer op, de weken vliegen gewoon voorbij als je wat te doen hebt. Vandaag alweer goede vrijdag, en nee, geen vrije dag voor ons, wij werken gewoon op goede vrijdag, terwijl mijn vrouw lekker thuis zit vandaag (en gisteren ook, maar dat terzijde). Na de zware log van gisteren is het tijd voor iets luchtigs, ofwel wat foto’s met dieren manieren. En eigenlijk is het een test hoe deze foto’s zichzelf presenteren als de site eenmaal geladen is. Het wordt waarschijnlijk geen gewoonte, maar het ziet er wel grappig uit. Ik zie dat er nog wat dingen fout gaan, maar straks eerst even genieten van een super lang weekend, met hopelijk een beetje mooi weer zodat we naar buiten kunnen.

[galleryview id=20]

14 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Zeker leuke foto’s, is de olifant nu zo groot of het autootje zo klein?
  Katten zijn altijd een dankbaar onderwerp.
  Een fijn Paas weekend. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: