Vrijdag alweer

Het eerste kwartaal zit er alweer op, de weken vliegen gewoon voorbij als je wat te doen hebt. Vandaag alweer goede vrijdag, en nee, geen vrije dag voor ons, wij werken gewoon op goede vrijdag, terwijl mijn vrouw lekker thuis zit vandaag (en gisteren ook, maar dat terzijde). Na de zware log van gisteren is het tijd voor iets luchtigs, ofwel wat foto’s met dieren manieren. En eigenlijk is het een test hoe deze foto’s zichzelf presenteren als de site eenmaal geladen is. Het wordt waarschijnlijk geen gewoonte, maar het ziet er wel grappig uit. Ik zie dat er nog wat dingen fout gaan, maar straks eerst even genieten van een super lang weekend, met hopelijk een beetje mooi weer zodat we naar buiten kunnen.

[galleryview id=20]

14 Comments

 1. Ook na pasen: geweldig!

 2. Zeg dat wel Sjoerd, de weken vliegen om. Ook mijn 10 daagse vakantie met vriendin is omgevlogen. Met de Pasen mag ik werken, maar het weer is toch prut.
  Vrolijk Pasen.
  Groetjes
  Mara

 3. Ha Sjoerd,

  Zeker leuke foto’s, is de olifant nu zo groot of het autootje zo klein?
  Katten zijn altijd een dankbaar onderwerp.
  Een fijn Paas weekend. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 4. Ik zie geen dingen fout gaan, maar ik heb dan ook geen kennersoog.

 5. mijn agenda zit voor het 2e kwartaal ook al aardig vol, het wordt al krap voor de zomervakantie….

 6. Leuke foto’s. De poes biij de was vind ik grandioos.

 7. Het ziet er niet best uit voor de paasdagen, hopelijk heeft de weermeneer het mis 😉

 8. Ik vind het wel een leuk tooltje.
  Ik vind foto`s kijken ook altijd wel leuk.

 9. zulke reeks foto’s mogen er wel meer komen.
  fijn weekend !

 10. Zware verhalen gaan mij momenteel het ene oor in en het andere weer uit, maar zo’n grappige fotoserie gaat er prima in. 🙂
  Goede Paasdagen, Sjoerd.

 11. Leuk gedaan met die foto’s , hopelijk wl je me dat uiteggen zodat ik dat ook eens kan doen.
  fijne dag en vergeet je visje niet………..
  😉

 12. Op mijn Android lade het pet.

 13. Wel grappige foto’s. Je zult ze maar gemaakt hebben.

  Love As alwyas
  Di Mario

 14. Ja times flies…!!
  Op naar een mooi paasweekend Sjoerd.
  Geniet volop.

Geef een reactie