Spannende zondag (2) Groot Welsden

bVision Photography

Groot Welsen vind je ergens tussen Sibbe en Cadier en Keer. Zeg maar in de buurt van Maastricht in het Limburgse Heuvelland. Het ligt op een kruispunt van wegen op een kleine door wegen ingesloten driehoek. Alles heet daar Groot Welsden dus het kan niet missen. Ik heb even moeten puzzelen om het in Google te vinden. Maar het staat er. Heeft u foto’s met locaties van van elektriciteitshuisjes, ik hou me aanbevolen. Voor de rest, hou het roestig vandaag.

bVision Photography


Grotere kaart weergeven

17 Comments

 1. Die van ons staat om de hoek. Helaas was het vandaag Tweede Paasdag geen weer om foto’s te maken. Dat komt nog. O.T. Je schreef Mara over actieve WL’ers in Hoorn. Ik heb er niets van gemerkt. Mijn bezoek aan de SHM was mooi, ook nog een ritje gemaakt naar Wognum v.v. Foto’s komen nog. Eerst een nieuw item geplaatst op onze weblog.
  Saludos
  Albert

 2. Ha Sjoerd,

  Een leuke op het Trijntje Corneliserf, Amersfoort, Utrecht, Nederland. oma

 3. alles is spannend genoeg op deze paasmaandag.

 4. Ha Sjoerd,

  Ach je, op kruispunten vind je ze idd terug, in de stad staan ze overal. oma

 5. Hij is leuk!
  Wij reden gisteren langs een ruine van een klooster en ik zie nog zo dat dit wat voor jou zou zijn… Ben ik nu toch de naam vergeten.
  Grrr iig ergens in Zuid-Limburg. Ik zal eens gaan zoeken of ik wat op google kan vinden…

 6. Van mijn kant komen er nog wel een paar hoor.

 7. Sinds de start van deze serie ben ik nog niet echt op pad geweest om er ook eentje te kunnen scoren.
  De echte spanning zal vandaag toch moeten komen van Parijs-Roubaix en de bekerfinale … 😉

 8. Ik heb nog om me heen gekeken, maar nog niets gevonden, misschien moet ik toch nog beter zoeken.

  Love As Always
  Di Mario

 9. Ik heb vandaag een grotere geplaatst, omdat het een grotere zondag is. 🙂

  Hier zijn een paar oude met leuk pannendak in een punt. Maar de meeste zijn iets verhoogde garageboxen in wijken met eensgezinswoningen. Ze zijn alleen herkenbaar aan hun groene metalen deur met bijbehorende stickers. Vandaag vond ik er nog een paar geheel van prefab-beton, waarbij de deur ook van hetzelfde gewassen grindtegelmotief is. Die zijn helemaal akelig verstopt tussen de huizen.

 10. Komt mij natuurlijk bekend voor. Overigens, Spaubeek en Schimmert volgen nog.

 11. ik heb om me heen gekeken, maar kan zo snel niks vinden.
  fijne paasdagen
  😉

 12. Ik ben er nog niet aan toegekomen. Ik heb er tot nu toe vier op de planning.

 13. Hoogspanning dus daar in dat huisje.
  Hou het maar lekker rustig vandaag.
  Fijne dag.

 14. ja, ik had er ook eens een logje over. http://www.renesmurf.nl/archive/2011/06/15/monument-4
  Mag je zelf de lokatie opzoeken en zo.

 15. Morgen is het ook nog zondag, dan weer een huisje vol spanning?

Geef een reactie