Spannende zondag (2) Groot Welsden
Spannende zondag (2) Groot Welsden

Spannende zondag (2) Groot Welsden

bVision Photography

Groot Welsen vind je ergens tussen Sibbe en Cadier en Keer. Zeg maar in de buurt van Maastricht in het Limburgse Heuvelland. Het ligt op een kruispunt van wegen op een kleine door wegen ingesloten driehoek. Alles heet daar Groot Welsden dus het kan niet missen. Ik heb even moeten puzzelen om het in Google te vinden. Maar het staat er. Heeft u foto’s met locaties van van elektriciteitshuisjes, ik hou me aanbevolen. Voor de rest, hou het roestig vandaag.

bVision Photography


Grotere kaart weergeven

17 Comments

 1. Die van ons staat om de hoek. Helaas was het vandaag Tweede Paasdag geen weer om foto’s te maken. Dat komt nog. O.T. Je schreef Mara over actieve WL’ers in Hoorn. Ik heb er niets van gemerkt. Mijn bezoek aan de SHM was mooi, ook nog een ritje gemaakt naar Wognum v.v. Foto’s komen nog. Eerst een nieuw item geplaatst op onze weblog.
  Saludos
  Albert

 2. Hij is leuk!
  Wij reden gisteren langs een ruine van een klooster en ik zie nog zo dat dit wat voor jou zou zijn… Ben ik nu toch de naam vergeten.
  Grrr iig ergens in Zuid-Limburg. Ik zal eens gaan zoeken of ik wat op google kan vinden…

 3. Ik heb vandaag een grotere geplaatst, omdat het een grotere zondag is. šŸ™‚

  Hier zijn een paar oude met leuk pannendak in een punt. Maar de meeste zijn iets verhoogde garageboxen in wijken met eensgezinswoningen. Ze zijn alleen herkenbaar aan hun groene metalen deur met bijbehorende stickers. Vandaag vond ik er nog een paar geheel van prefab-beton, waarbij de deur ook van hetzelfde gewassen grindtegelmotief is. Die zijn helemaal akelig verstopt tussen de huizen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.