Mijn trafohuisjes
Mijn trafohuisjes

Mijn trafohuisjes

Langzaam druppelen de trafohuisjes binnen, ik heb er al zoveel dat mijn eigen foto’s al reiken tot ver in het volgende jaar als ik die eens per week wil plaatsen. Daarnaast wil ik het ook als een blijvende site gaan neerzetten die regelmatig van een update wordt voorzien. Dus ben ik op basis van mijn eigen site begonnen aan iets nieuws. En uiteraard wordt deze site straks gelinkt, maar eerst even een voorproefje waar ik mee bezig ben. De kopfoto wordt uiteraard vervangen door een passende foto met betrekking tot het onderwerp, maar het begin is er… De planning, zondag on line…
Voor de rest is het rustig hier, het gaat zijn gangetje zullen we maar zeggen. We wachten gewoon even op het echte voorjaar.

bVision Photography

20 Comments

 1. Je leert je bezoekers wel op een andere manier naar het landschap kijken. Woensdag zag ik langs een weggetje waar ik toch zeer regelmatig langs kom ineens een transformatorhuisje aan de bosrand staan. Ik zal je t.z.t. de foto’s sturen, maar daar is geen haast bij, heb ik begrepen … 🙂

 2. Als je “ER BIJ” wilt horen moet je dus van nu af aan Trafo-huisjes gaan vastleggen op de foto. Dan maak je kans dat er een foto op jouw site geplaatst wordt. Alleen ben je tot volgend jaar al volgeboekt begrijp ik. Daarom die parallel site?
  Ik kan aan m’n lief in ieder geval zeggen dat ie kalm aan kan doen met het vereeuwigen van het trafo-huisje bij ons om de hoek. Of niet soms? *wink, big smile*
  Grtz
  Mara

 3. Een nieuwe site, wat leuk..trafohuisjes… bijzonder… daar zou ik zelf niet opgekomen zijn. Zijn er zoveel verschillende te vinden dan? Ik ga het in de gaten houden vanaf zondag. Groet, Agnès

 4. hai Sjoerd,

  wat een leuk idee: trafo-huisjes.
  Zal ik aan Henry doorgeven: die spaart isolatoren (die langs de weilanden in paaltjes gedraaid zijn om schrikdraad aan te bevestigen)
  Hij heeft er uit alle landen, wel meer dan 200, denk ik.
  In de Lundiakasten in de gaatjes gedraaid. Staat heel vrolijk.
  Maar even over die trafohuisjes.
  Ga je er een site over maken? Lijkt me leuk.

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.