Katten
Katten

Katten

Zo vader zo dochter denk ik dan maar weer. Mijn dochter heeft deze week twee poezen uit het Asiel in Maastricht gehaald. Nog vreselijk schuw na alle perikelen, maar wel twee hele mooie katten. Hier op de foto zitten ze samen gezellig bij elkaar achter een grote spiegel op de kast. Links “Chachacha” een lapjeskat/tabby en rechts de zwarte “Foxtrot”. Ik weet niet hoe ze aan die namen komen maar het wordt Chacha en Foxi. Beide Europese korthaar katten. A. mag vanochtend al gaan oppassen, want de woningstichting moet nog wat klusjes opknappen en mijn dochter moet gaan werken…

bVision Photography

21 Comments

 1. Zo vader zo dochter. Ik weet bijna zeker dat je als het tweede baasje wordt gezien Sjoerd. Je hebt zoveel gedaan in het huis van je dochter, dat de beide katten je wel zo moeten zien. Aan het gezicht van Chacha kan je goed zien dat ze nog angstig is. Is van haar gezicht af te lezen. Leuk zo’n lapjeskat. Ik heb er ook één, Mischou.
  Groetjes
  Mara

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Dat is heel lief van je dochter, een nobele daad.
  Nog een paar dagen schuw en dan komen ze wel bij haar. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.