Spannende zondag (3) Scharendijke
Spannende zondag (3) Scharendijke

Spannende zondag (3) Scharendijke

bVision Photography

Vandaag een bijdrage van Ria, deze stuurde de foto’s op van dit Elektriciteitshuisje uit Scharendijke aan de Elkerzeeseweg… en bijt daarmee meteen de spits af van de bijdragen van gasthuisjes. (en er zijn al meerdere bloggers die een inzending hebben ingestuurd). U ziet ze staan in heel Nederland, en in België ook. Aan de rechterkant vindt u ook het hoogspannings logo, wat een link is naar mijn nieuwe site Trafo.bvision.nl

bVision Photography

bVision Photography


Grotere kaart weergeven

15 Comments

  1. Daar in Scharendijke ben ik vaker wezen duiken. Bij de dijk en jachthaven ligt een duikwinkel, en er zit een restaurantje achter, waar we na het duiken een lekkere uitsmijters konden eten. Het zicht daar, soms heel helder, soms kon je niet verder dan enkele tientallen centimeters voor je uit kijken. Zeker eens toen een hele club militairen er duikles kreeg en het merendeel volgens mij over de bodem tijgerde in plaats van even erboven.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.