Spargel
Spargel

Spargel

bVision Photography

De boeren hebben het er maar druk mee hier in het midden van Limburg. Vooral Duitse toeristen vinden de spargel van hier een lekkernij waarvoor ze de grens over willen steken. De foto is van afgelopen zondag, want uiteraard gaat de verzorging van de velden gewoon door voor de boeren. En die kunnen uiteraard in het weekend wel aan een mannetje extra hulp komen. Met man en macht is men hier ter hoogte van Mariahoop aan het werk. Spargel is overigens de Duitse benaming voor asperges, langs de weg zie je dan ook niets anders dan alleen maar borden met Spargel.

bVision Photography

17 Comments

 1. Hai Sjoerd,

  asperges!!!
  Het lekkerste wat er is…
  En ja: in de duitse keuken zitten wel heel lekkere recepten voor Spargel.
  Heerlijk, dat witte goud.
  Met een botersausje… om je vingers bij af te likken.

  Kun je niet een paar kilootjes deze kant op sturen???

  Heb het goed vandaag!
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.