Reclame of antireclame
Reclame of antireclame

Reclame of antireclame

Ik weet niet of ik als eigenaar van dit Ford schadeherstelbedrijf (Jos Bogman in Beek) een reclame zou ophangen met de onderstaande tekst. Iedere keer als ik het lees als ik voorbij rij, kijk ik even om me heen. En dat is maar een voorbeeld van wat voor mij misleidende reclameboodschappen zijn. Trouwens ook dat is een raar woord, reclameboodschap.

bVision Photography

23 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Wel eerlijk de eerste zin, meestal rijd men snel door.
  De tweede is wat dubieus. oma

  ot, radio 192 was idd in het zuiden slecht te ontvangen, wel via internet.

 2. ja, dat is een idiote leus.
  Zo las ik op een wagen van de apotheker dat het bij hun gaat om de gezondheid.
  Dat is ook niet waar, apothekers moeten het juist hebben van ziekte.
  En ik las ook eens ergens APK Keuring, en dat is fout, want de K van APK staat al voor Keuring, eigenlijk staat er dus Algemene Periodieke Keuring Keuring.

 3. Ja, mensen schrijven soms rare dingen op. Het zou mij niet opgevallen zijn, maar als je dieper er over nadenkt klopt het inderdaad niet. Het is een begrijpelijke fout, maar wel een fout die hersteld dient te worden. Net als de schade!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.