Elsloo, mijn foto’s – door Frank (van IkFotograag.nl)

Sjoerd heeft vorige week het verhaal van de omgeving van kasteel Elsloo verteld, samen met wat foto’s. Ik heb er alleen nog maar een paar foto’s aan toe te voegen. Rest mij wel nog te zeggen dat ik weer super genoten heb van onze fotowandeling. Het weer zat ons, op een paar druppels en wat hagelkorreltjes na, ook nog ontzettend mee. Dit terwijl het weerbericht eigenlijk niet zo veel goeds beloofde. Ik zal het er maar op houden dat we kregen wat we verdienden. Het gedicht op de laatste foto verwoord voor mij de sfeer van deze prachtige omgeving.

19 Comments

 1. Mooie foto’s inderdaad zal mooie wandeling geweest zijn.

 2. Mooi zo’n tochtje, incluis mooie foto’s.
  Fijne woensdag.

 3. Een heel mooie reportage , meneer de (foto) graaf !

 4. Ik ken de maas voornamelijk aan het eind. Daar vind ik hem al mooi. Door Dinnetje heb ik hem ook leren kennen zo in limboland. Daar heeft hij ook zijn schoonheid.

  Love As always
  Di Mario

 5. er er zijn er mooie tussen
  dat deurtje spreekt me aan … wat zou er achter dat rode deurtje zijn ???

 6. Practig, die reflectie-foto! Als je die op z’n kop houdt zie je bijna geen verschil…Het kijken naar de foto’s alleen al geeft mij rust. Inderdaad is het gedicht zeer sfeervol.

 7. Potverdikkie, zo ken ik Elsloo. Om je vingers bij af te likken.

 8. Een mooie serie foto’s. Ik vind zelf de bomen met zwaar tegenlicht de mooiste opname. Jullie hadden in ieder geval interessant weer.

  Mijn meest recente blog: http://odeaanijsland.nl/signeersessie/

 9. Heel sfeervol, dat soort plaatjes maken lukt bij ons in de buurt niet!

 10. waaaaaauuuuw, zijn geen woorden voor!!!!

 11. Mooie serie foto’s, foto 4 en foto 6 hebben mijn voorkeur…mooi gedaan… en idd. een prachtige omgeving, Agnès

 12. dat is een mooie serie foto’s,
  wat een prachtige omgeving.

 13. Zo te zien een goede dag getroffen! Mooie plaatjes. Echt Hollands zo met die wolkenvelden. 🙂

 14. Leuke randjes om de fotos heen, wel erg jaren 70 lijkt mij. Maar dat past wel bij het beeld.

 15. De tweede foto, met die donkere lucht. g e w e l d i g

 16. Regen valt altijd tegen, nat en vies.
  Maar het merendeel was droog, dus het merendeel was geslaagd.

 17. Ha Frank,

  weer een heel mooie foto reportage , een echte foto-graaf. oma

 18. De foto links onder vind ik prachtig.

 19. Ik heb genoten van al je beelden Frank. Weer een reportage door een bijna professionele fotograaf. Bijna, omdat in onze ogen jouw broer de echte is? Elsloo gaan we nog eens bezoeken wanneer we weer in Zuid Limburg zijn. Dat “wanneer” weten we nog niet precies, omdat ik ook regelmatig met Albert in Andalucia vertoef. Dat weet je.
  Groetjes
  Mara

Geef een reactie