Elsloo, mijn foto’s – door Frank (van IkFotograag.nl)
Elsloo, mijn foto’s – door Frank (van IkFotograag.nl)

Elsloo, mijn foto’s – door Frank (van IkFotograag.nl)

Sjoerd heeft vorige week het verhaal van de omgeving van kasteel Elsloo verteld, samen met wat foto’s. Ik heb er alleen nog maar een paar foto’s aan toe te voegen. Rest mij wel nog te zeggen dat ik weer super genoten heb van onze fotowandeling. Het weer zat ons, op een paar druppels en wat hagelkorreltjes na, ook nog ontzettend mee. Dit terwijl het weerbericht eigenlijk niet zo veel goeds beloofde. Ik zal het er maar op houden dat we kregen wat we verdienden. Het gedicht op de laatste foto verwoord voor mij de sfeer van deze prachtige omgeving.

19 Comments

  1. Ik heb genoten van al je beelden Frank. Weer een reportage door een bijna professionele fotograaf. Bijna, omdat in onze ogen jouw broer de echte is? Elsloo gaan we nog eens bezoeken wanneer we weer in Zuid Limburg zijn. Dat “wanneer” weten we nog niet precies, omdat ik ook regelmatig met Albert in Andalucia vertoef. Dat weet je.
    Groetjes
    Mara

  2. Terrebel

    Practig, die reflectie-foto! Als je die op z’n kop houdt zie je bijna geen verschil…Het kijken naar de foto’s alleen al geeft mij rust. Inderdaad is het gedicht zeer sfeervol.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.