Oudjes
Oudjes

Oudjes

Deze week was mijn vrouw naar de kapper, en zoals gewoonlijk probeer ik dan in de omgeving van Meerssen een kleine photoshoot te doen. Dit was reeds de derde keer dit jaar, en ook op deze dag had ik geluk. Naast wat trafohuisjes en andere objecten werd mijn oog op de terugweg getrokken door een aantal vogelaars in de ruimste zin van het woord. Op een stukje van Vliegveld Beek (voor velen heet dit tegenwoordig Maastricht-Aachen Airport) trof ik een aantal vliegtuigspotters aan die hun ogen gericht hadden op het onderstaande toestel. Ik heb mij laten vertellen dat het een Boeing 747-281B(SF) was van de firma Veteran Avia uit Armenië. Hij heeft nog de originele kleuren van de vorige eigenaar, de Nippon Cargo Airlines. De meesten stonden wanhopig naar het hoge hek te kijken, of probeerden voldoende afstand te nemen, En dan komt een grote auto met dakrail wel van pas, no problemo. Een trapje had ook nog gekend, maar bij gebrek aan…(click to see him big…)

bVision Photography

20 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Dan is je auto een mooie uitkomst om hoger op te komen, zo zien we weer wat speciaals van je, dank aan je vrouw. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Ja ja amigo het maandelijkse uitje als je vrouw naar de kapper is. Je moet je toch ‘vermaken’. Regelmatig staan op die plek spotters. Ik weet het want toen wij een keer in Zuid Limburg waren, kwam er op “jouw” vliegveld een Boeing 747 uit Turkije aan met paarden. Wij zijn ook gestopt op te spotten met al die andere spotters.
  Foto’s moet ik nog ergens hebben.
  Saludos
  Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.