De handtas
De handtas

De handtas

Als je als heer af en toe eens met je vrouw gaat winkelen kom je nog eens ergens. In een zijstraatje in Maastricht trof ik op een tassenzaak onderstaande tekst aan en wil u deze niet onthouden. Speciaal voor de vrouwelijke bezoeksters zullen we maar zeggen. Het commentaar van de heren kan ik me wel voorstellen, denk ik…

bVision Photography

21 Comments

 1. Mijn vader toonde een groot respect voor de handtas van mijn moeder. Hij zou nooit ongevraagd in haar tas grabbelen. Ik vind dat zo mooi respectvol waardoor ik dit ook aan mijn man heb overgedragen en hij houdt zich er keurig aan.

 2. Voor een logje waarover mannen hun mond zouden houden slaat het commentaar hier wel een beetje door naar een verdachte kant. Waarschijnlijk een kwestie van zich bedreigd voelen.

 3. oma

  Ha Sjoerd,

  Zo is het eigenlijk wel en een handtas is ook zo ontwapend als hij goed gevuld is. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 4. Ik vind het maar een gedoe, zo’n tas. Maar natuurlijk heb ik er wel een paar. Grote, kleine, zwarte, bruine. Soms is het best handig, want alles in je zak stoppen is best lastig. Mobieltje, damesdingen, snoepjes, agenda, zonnebril: you name it,I got it. Maar een “levenspartner tot de dood”………mocht hij (die tas) willen. Daar heb ik wel wat beters voor! 😉

 5. ha die Sjoerd,

  ik moet je teleurstellen: ik heb niks met handtassen.
  Ik gooi mijn bende wel in een zak.
  Of neem niks mee, alleen mijn sleutels en eventueel een tientje.

  Lekker makkelijk en kost niks.
  Voor verre reizen gaat er een rugzak mee.
  En een heuptasje voor het paspoort.

  Dagdag!
  Tot over een dikke week…
  Marlou

  .

 6. I don’t say a word ! Prettig weekend Sjoerd ! Met de cabine alles o.k nu , lassen gemaakt in de gietende regen maandag en een las vocht in gekropen, big bang dus 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.