Met z’n allen naar de Zoo va Kirchgroa
Met z’n allen naar de Zoo va Kirchgroa

Met z’n allen naar de Zoo va Kirchgroa

bVision Photography

Afgelopen weekend waren we een dag met de afdeling in het Gaiapark, oftewel de Zoo va Kirchroa. Er was een speurtocht georganiseerd door mensen uit het park en onderweg moesten er uiteraard verschillende opdrachten worden opgelost. Dat krijg je met zo’n tocht. De gekste vogels kom je onderweg tegen en een paar ziet u zelfs op deze site terug. Het ultieme doel was om een sleutel te vinden in de schatkist waarmee we het potje op de bovenste foto open konden maken en de stopwatch uit te zetten die de tijd bepaalde. Iedere groep had zo’n potje en een kleine schatkist waarin spullen zaten die we onderweg aan een onderwerp konden hangen.

bVision Photography

We hebben het zelfs voor elkaar gekregen om een zesde plaats te halen. Meer plaatsen waren er ook niet, maar dat mag de pret niet drukken, je moet anderen ook een kans geven om te winnen. Het wandelend buffet als afsluiting van een prima en gelukkig een beetje zonnige dag was prima verzorgd en iedereen kon tevreden huiswaarts keren.

bVision Photography

18 Comments

 1. Die zoo is ook gewoon erg leuk! 🙂
  Toen ik nog een abo had op Emmen, waren zij partner.. Vrij goedkoop daar naar binnen. Blijft leuk.
  Mmm misschien toch maar eens kijken of ik hier binnenkort weer naar de Zoo kan!

 2. Hai Sjoerd,

  maar we hadden toch afgesproken, dat de zesde plek eigenlijk de eerste plek was en daarom heb je toch gewonnen…

  Zo’n wandelend buffet zie ik trouwens ook wel zitten.
  En je weet het he:

  HET ELFDE GEBOD!

  (= gij zult genieten…)

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.