Makro Nuth

bVision Photography

Sinds enige tijd is de Makro in Nuth op zondag open. Waarvoor weet ik niet, waarschijnlijk om ook te profiteren van die mensen die er eigenlijk niet zouden mogen komen, maar toch een pasje hebben. Maar oké daar zal ik verder geen mening over geven. Ik heb ook ooit zo’n pas gehad. Wat ook nieuw is, dat na sluiting de poorten op slot gaan en het terrein hermetisch wordt afgesloten.

bVision Photography

Alleen wat doe je op zondagavond daar, als je dat niet weet, niet bij de Makro bent geweest, maar wel even daar je auto geparkeerd hebt en tot de ontdekking komt dat je er met geen mogelijkheid vanaf komt… Instappen en drie keer alle poorten afgaan of ze niet toch per ongeluk opengaan helpt dan niet. Maar ik heb er verder ook niet op gewacht. Ik had mijn verlies genomen, had een taxi gepakt en had in de morgen mijn auto weer opgehaald. Aan de andere kant heb ik inwendig wel even gelachen. (de foto’s zijn enigszins onherkenbaar gemaakt, wie weet wat ze hebben uitgespookt)

bVision Photography

21 Comments

 1. Dit is echt glimlachen. Onze ABN/AMRO bank heeft ook een parkeerterrein dat om 17.00 uur dichtgaat. Het komt af en toe voor dat er een auto moet “overnachten”.
  Grtz
  Mara

 2. Het parkeerterrein is van de Makro, dat mogen ze afsluiten na openingstijden. Hier in Beverwijk doen ze dat ook, ivm de Zwarte markt en allerlei lieden die een zootje van het parkeerterrein maken. Zo moeten de goeden altijd onder de kwaden lijden!

 3. Ha Sjoerd,

  Wel grappig, zeker niet goed op de borden gelet.
  Maar je staat er mooi of toch ook niet. oma

 4. Ja, dat krijg je ervan als je daar je geluk denkt te kunnen beproeven terwijl er echt geen voordeel te halen is. Dan krijg je zo ook nog eens de deksel op de neus.

 5. Makro in Hengeloooo ook, zag ik laatste keer dat ik daar was. Eigenlijk mogen ze wel 24 op 24 open zijn. Niets mis mee.

 6. Hahahahahaha, ik lach je niet uit hoor. hahahahahahahaha, misschien een klein beetje dan. Maar hahahahahahaha, had je de hahahahaha bordjes hahahaha niet gelezen? hahahahahahaha

  Love As Always
  Di mario

 7. Dit verhaal komt me heel bekend voor, heb ik ook wel eens meegemaakt bij de bijna plaatselijke Aldi, gelukkig wonen er mensen naast die ik ken en die ook een garage hebben op het terrein en die een sleutel van het hek hadden… heel erg nare ervaring….het gaat me nooit meer gebeuren… Agnès

 8. Moet opeens aan Frankrijk denken.
  Was ooit op doorreis vond een leuk hotelletje in een dorpje en parkeer de auto op een pleintje.
  Ja vorige ochtend stond mijn auto keurig ingebouwd tussen de marktkramen en dan duurt een dag lang als je verder wilt. 🙂

 9. Pech gehad! Woehaa… Moet je maar de bordjes lezen. 😉
  Oh trouwens… Ik ga je straks weer een mailtje sturen. Ik heb er weer 1 gevonden voor de spannende zondag!

 10. Ha ha ik moet er ook wel een beetje om lachen hoor,
  denk dat ze het niet weer doen………

 11. voor mij mogen alle parkings open blijven. Dat kan volgens mij geen kwaad en de criminaliteit tegengaan is volgens mij onzin.

 12. Ik kan er niet om lachen, parkeerplaatsen zouden altijd verlaten moeten kunnen worden.

 13. Ik hoor het al weer … nog steeds geen beter vermaak dan leedvermaak. 🙂

 14. Yep die zal in zijn haar krabben 🙂

 15. Pech. Konden die mensen er zelf wel uit ergens? Anders is het helemaal lullig.Je zou toch verwachten dat er wel ergens een camera of microfoon zit waarmee gevangenen zich kenbaar kunnen maken.

 16. Dat overkomt ze geen tweede keer 🙂

 17. Haha, Sjoerd!

  Wat staat die auto daar pontificaal, maar ook eenzaam…
  Is het werkelijk jouw auto???

  Ik snap wel voor de werkende mensen, dat een zondagsopening heel plezierig is.
  Maar voor mij hoeft het niet.
  Ik ga dan liever het bos in of naar het strand.
  Ik kom zondags dus niet in wat voor winkel dan ook. En dat is niet uit religieuze overwegingen, want ik vier de zondag niet…

  Schitterende fotoos, Sjoerd!!

  groet van Marlou

  .

 18. Wij zijn trouwe bezoekers van Makro Breda, en de zondag openstelling omarm ik!

 19. In Middelburg is ook zo’n parkeerplaats die op slot gaat na sluiting van de winkels. Het is om criminaliteit tegen te gaan.

 20. Ja, na sluitingstijd heb je daar ook niets meer te zoeken.
  De auto is daar wel goed bewaard achter het hek, die staat daar de volgende dag nog wel.

 21. Hahaha dat geeft toch wel een beetje leedvermaak. 😀

Geef een reactie