Makro Nuth
Makro Nuth

Makro Nuth

bVision Photography

Sinds enige tijd is de Makro in Nuth op zondag open. Waarvoor weet ik niet, waarschijnlijk om ook te profiteren van die mensen die er eigenlijk niet zouden mogen komen, maar toch een pasje hebben. Maar oké daar zal ik verder geen mening over geven. Ik heb ook ooit zo’n pas gehad. Wat ook nieuw is, dat na sluiting de poorten op slot gaan en het terrein hermetisch wordt afgesloten.

bVision Photography

Alleen wat doe je op zondagavond daar, als je dat niet weet, niet bij de Makro bent geweest, maar wel even daar je auto geparkeerd hebt en tot de ontdekking komt dat je er met geen mogelijkheid vanaf komt… Instappen en drie keer alle poorten afgaan of ze niet toch per ongeluk opengaan helpt dan niet. Maar ik heb er verder ook niet op gewacht. Ik had mijn verlies genomen, had een taxi gepakt en had in de morgen mijn auto weer opgehaald. Aan de andere kant heb ik inwendig wel even gelachen. (de foto’s zijn enigszins onherkenbaar gemaakt, wie weet wat ze hebben uitgespookt)

bVision Photography

21 reacties

 1. Het parkeerterrein is van de Makro, dat mogen ze afsluiten na openingstijden. Hier in Beverwijk doen ze dat ook, ivm de Zwarte markt en allerlei lieden die een zootje van het parkeerterrein maken. Zo moeten de goeden altijd onder de kwaden lijden!

 2. Dit verhaal komt me heel bekend voor, heb ik ook wel eens meegemaakt bij de bijna plaatselijke Aldi, gelukkig wonen er mensen naast die ik ken en die ook een garage hebben op het terrein en die een sleutel van het hek hadden… heel erg nare ervaring….het gaat me nooit meer gebeuren… Agnès

 3. Moet opeens aan Frankrijk denken.
  Was ooit op doorreis vond een leuk hotelletje in een dorpje en parkeer de auto op een pleintje.
  Ja vorige ochtend stond mijn auto keurig ingebouwd tussen de marktkramen en dan duurt een dag lang als je verder wilt. 🙂

 4. Haha, Sjoerd!

  Wat staat die auto daar pontificaal, maar ook eenzaam…
  Is het werkelijk jouw auto???

  Ik snap wel voor de werkende mensen, dat een zondagsopening heel plezierig is.
  Maar voor mij hoeft het niet.
  Ik ga dan liever het bos in of naar het strand.
  Ik kom zondags dus niet in wat voor winkel dan ook. En dat is niet uit religieuze overwegingen, want ik vier de zondag niet…

  Schitterende fotoos, Sjoerd!!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.