Royal Data Throne
Royal Data Throne

Royal Data Throne

bVision Photography

Je kunt het geloven of niet, maar deze koninklijke data troon is echt te koop. En je kunt er ook je data in deponeren, daar is het tenslotte ook voor gemaakt. Inclusief ventilator onder de bril, opbergvakken in het waterreservoir is dit dus echt multifunctioneel…(Link)
En na vandaag gaan we beginnen met vakantie vieren. Eindelijk heb ik ook een paar weken lekker rust. Nu zal dat rustige wel betrekkelijk zijn, maar het is de bedoeling dat ik in ieder geval niet aan de baas denk. Als u me zoekt en het weer zit mee, zit ik straks op terracia met een goed glas koude Verdicchio Dei Castelli di Jesi Classico.

bVision Photography

18 reacties

 1. Één ding weet ik zeker, met zo’n toilet in huis sla je geen plee-figuur ten aanzien van je gasten. Ruimtegebrek is bij mij helaas het geval om hem te plaatsen.
  Geniet van je vakantie Sjoerd en rust maar lekker uit. Ben je nog voornemens een paar dagen weg te gaan met A.? Heel veel plezier toegewenst. Ik mag pas medio juni a.s.
  Groetjes
  Mara

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Heel apart, wel vervelend een ventilator in je rug, wel leuk bedacht. oma

  ot, de 323 had wel spierballen, sneeuw was de grootste vijand, je zat snel in de slip.
  Heb het een keer gehad, maar alles ging goed.

 3. Ik vind hem geweldig….wat een tgroooooon… maar ja, praktisch gezien.. zou schoonhouden goed gaan?.. met elk interieur is er contrast, maar ja… dat is de fun… een onverwachte verschijning in “le petit coin du paradis”.. er is maar 1 exemplaar…. dus er is haast bij ook nog eens…In iewder geval een heel fijne vakantie toegewenst….tot later….Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.