Dat gaat naar Den Bosch toe…
Dat gaat naar Den Bosch toe…

Dat gaat naar Den Bosch toe…

bVision Photography

Het meditatieve element gisteren was een bezoek aan de st. Jan in Den Bosch. Een imposant clubhuis… Een ander meditatief element was het bezoek aan Roels in de korte Putstaat in Den Bosch. Beide foto’s zijn daar getuige van. Voor de rest was daar in het centrum de (hang)geranieumarkt te vinden. En druk dat het daar was. In plaats daarvan hebben wij dus maar wat rotsplantjes gekocht en is mijn vrouw uren bezig geweest met het uitzoeken van een geheel nieuwe garderobe… Een geluk dat ze dit pas leest als ik het al lang heb geplaatst en iedereen het heeft gelezen. Mocht hier morgen geen logje staan, dan ben ik waarschijnlijk niet meer in staat geweest om het te plaatsen. Dat is niets, ik moet binnenkort ook nog een keer terug met collega Frank.

bVision Photography

15 Comments

 1. Tja… een vrouw heeft nu eenmaal zo nu en dan iets nieuws nodig…

  Ik zie je helemaal voor me.
  Kop op, Sjoerd!
  Hou de moed er in…

  De zon schijnt en je bent vrij!

  Groet van Marlou

  .

 2. Zoals je bij Redstar schreef “In de hemel is geen bier” maar in Oeteldonk voldoende. Nieuwe garderobe kopen op z’n tijd is voor een vrouw heel normaal en dat kost tijd. Wie men lief heeft en de rest is voor jouw geduld. Ik zou bijna met je te doen krijgen. Gewoon straks voor À. een heerlijk ontbijtje maken. Dan weet ze zeker dat je haar support.
  Saludos de Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.