Roermond
Roermond

Roermond

Mooi terrasweer, vakantie gevoel, markt in Roermond, dus wat let je. De markt in Roermond is nog een echte markt, en niet een slap aftreksel zoals je vaak in andere steden tegenkomt. En afgelopen weekend kon je er over de koppen lopen. De allereerste marktkraam die we tegenkwamen, die van de bananenboxer verkocht vers fruit in een bakje. We waren meteen verkocht. Dat het concept aansloeg was meteen duidelijk. De concurrentie stond ook foto’s te maken van het proces. Trouwens, het was later ook de laatste marktkraam die we tegenkwamen bij het verlaten van de stad. In de kraam stond een sinaasappelsap machine waar de hele vrucht in ging, daarin geschild werd en daarna geperst werd. En lekker dat dat was… We zijn natuurlijk ook de stad in geweest waar we een lekker broodje gezond hebben gegeten bij de Subway aan de Neerstraat. U ziet, een gezond dagje uit, nou ja, buiten een flesje Duvel op het terras van het theater hotel de Oranjerie, waar een antiekmarkt was. TIP… Wilt u ook eens naar Roermond, parkeer dan achter de Foroxity bioscoop, 3 euro voor een hele dag en nog geen honderd meter van de markt af.

bVision Photography

19 Comments

  1. Dat ziet er lekker uit! Dit heb ik liever dan een zak frites. Mmmm. De markt hier in B. stelt ook niks meer voor. De handelaren klagen dat het sinds de komst van de goedkope Duitse supermarkt slechter is gegaan. Ik vind het jammer. De sfeer op de markt in onbetaalbaar!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.