De tapijtkever
De tapijtkever

De tapijtkever

bVision Photography

Reclame op auto’s is uiteraard niet nieuw. Zo trof ik deze Volkswagen Kever uit juni 1970 aan op een parkeerplaats bij Roermond. Verder is daar uiteraard weinig over te vertellen, of ik moet reclame gaan maken voor dit bedrijf. Maar waar u moet zijn staat op deze auto aangegeven. Overigens komt deze auto niet in mijn virtuele garage terecht. Die plek is reeds gereserveerd voor een ander exemplaar van dit merk

bVision Photography

De parkeerplaats is iets anders, die is gelegen bij het nieuwe kantoor van de Rabobank in Roermond. Een waarlijk prestige object, waar heel wat van de winst van de Rabobank in is opgegaan. Het staat dan ook prominent opgesteld vlakbij een van de tunnels onder de A73 door. En (uw) geld speelde bij de bouw uiteraard geen rol.

bVision Photography

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.