Spannende Zondag – Sittard
Spannende Zondag – Sittard

Spannende Zondag – Sittard

bVision Photography

Alweer een spannende zondag vandaag. Vanuit Sittard, de geboorteplaats van Toon Hermans. Daar staat aan de Leijenbroekerweg dit elektriciteitshuisje. Behoorlijk bekladderd en voorzien van Graffity, is het nodig aan een opknapbeurt toe. Of men doorgaat met het schoonmaken van deze huisjes weet ik niet, maar vooral de oudere exemplaren zien er wel eens uitzonderlijk schoon uit. Deze heeft in ieder geval beter tijden gekend, maar ook deze komen hier af en toe eens voorbij. Ik wens iedereen een hele spannende zondag en een fijn begin van de nieuwe week.
U weet, vind u ergens een spannend elektriciteitshuisje in de buurt, zet het een paar keer op de foto met de exacte plaats erbij en mailen naar bVision.nl bij google.com. Plaatsing wordt gegarandeerd

bVision Photography


Grotere kaart weergeven

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.