De kittens
De kittens

De kittens

bVision Photography

Gistermiddag hebben we de twee kittens opgehaald in Ophoven. Deze Belgen zijn weliswaar pas 6 weken oud, maar eten en drinken zelfstandig en doen (af en toe) hun behoefte op de bak. De reis verliep voorspoedig en zonder zeuren kwamen we thuis aan. Onze Daisy moet er nog helemaal niets van hebben en gromt en bromt als een ouwe wasbeer. Maar helaas, ook zij zal eraan moeten wennen. Voorlopig zitten ze nog eventjes op een aparte kamer om Daisy te laten wennen aan de indringers. Die na een verkenning van de kamer meteen in diepe rust zijn gegaan om daar toch even lekker van te genieten. De foto’s zijn wat snapshots, betere volgen in de loop van de week wel.

bVision Photography

25 Comments

 1. Smelt! Het leuke van kittens is dat gewone snapshots al helemaal goed zijn. Komt door die lieve snuitjes. Veel succes en plezier ermee (ik zeg dit tegen de kittens, dat snaptuwel)

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Ze zijn erg leuk en mooi, ze hebben de goedkeuring van Mickey en Puzie.
  Ach ze wennen wel aan elkaar, een keer een tik van de kat en er heerst vrede, weten we uit ervaring. oma

 3. hai Sjoerd,

  ik ben een tikkeltje jaloers op jouw mooie kittens!
  helaas is mijn verloofde allergisch…
  Ik vind het erg, want ik mis de katten heel erg…

  geniet er maar lekker van. Ze zijn beeldschoon!

  Groet van Marlou

  .

 4. Proficiat met het kroost. Ik zou ze toch maar zo snel mogelijk bij elkaar zetten. Wrijf ze in met het favoriete dekentje of speeltje van Daisy zodat ze die vreemde nestgeur kwijt raken. Wennen gaat niet vanuit een andere kamer. Als die kleintjes ergens liggen te slapen gaat Daisy vanzelf wel snuffelen aan ze. En er zal de komende dagen best nog wel gegromd en geblazen worden, dat hoort er bij. Ik zou zeggen veel en lang plezier met ze.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.