De bandieten
De bandieten

De bandieten

bVision Photography

(Click to see us BIG…) Je gelooft het of niet, de twee spoken op tijd van een dag meer uit dan alle voorgaande katten in al die jaren, tenminste zo lijkt het. Stonden ze gisteren nog wat wankel op de pootjes, nu klimmen en klauteren ze door hun hele speelkamer heen. Mijn studiekamer is omgetoverd in een kittenspeelplaats. Het mooiste vinden ze een oude gelakte kist die in die kamer staat. Gisteren was die te hoog, en vandaag springen ze er in ene bovenop en absoluut niets is veilig. Er heeft er al ene bijna klem gezeten in de verwarming, een snoer is al aan geknaagd, wij zijn al mishandeld, maar gelukkig slapen ze ook af en toe van het ene op het andere moment, anders krijg je geen rust meer… Dat belooft nog wat de komende week, we zijn blij dat we nog een weekje thuis zijn.

bVision Photography

24 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Ze zullen je het laten weten en voelen dat ze in huis zijn.
  Hier ook de nodige snoertjes gerepareerd.
  Een voordeel van katten is wel dat ze je aardbeien met rust laten. oma

 2. Oh hou op over het kattekwaad wat ze uithalen….gisteren hadden we hier ook weer een razende kat in huis…waarschijnlijk iets met de maanstand te maken… verschrikkelijk druk, van de keuken bleef bijna niks meer heel… maar vandaag is het weer een “slaapdag”.. en dan is het heerlijk zo’n beestje in huis:-)) Agnès

  p.s. wat een schattige koppies…

 3. Ha Sjoerd!

  Ik hoopte al, dat er een paar fotoos van los banditios zouden komen.
  En ja hoor…
  Ik smelt helemaal.
  Ze zijn zo ontzettend leuk met die gekke koppies.
  Heerlijk, dat je daar zo van genieten mag.
  Doe dat maar volop….

  Ik stinkjaloers… in de positieve zin dan.
  Oftewel: positief jaloers…

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.