De mallemolen
De mallemolen

De mallemolen

Niets is zo mooi als gezond te zijn. Dat lijkt een cliché, maar als je in de mallemolen terecht komt die zorg heet heb je alle tijd van de wereld nodig en bestaat het leven voornamelijk nog maar uit wachten. Wachten op een afspraak bij de dokter, wachten in de wachtkamer van de dokter, wachten op een afspraak bij de specialist, weer wachten op een afspraak bij de specialist, wachten op het doen van onderzoeken, de echo, de foto’s en ga zo maar door. Jaren waren we er niet meer aan gewend, maar nu mijn vrouw in die mallemolen zit moeten we mee. Niet dat het echt ernstig is, maar iedereen wil het zeker weten en al het andere uitsluiten. Ik ben blij dat een mens geholpen kan worden, dat je dat gewoon moet ondergaan, gelukkig ben ik er echter niet mee. Maar we gaan gewoon door, het is een verhaal met een glimlach… De hele investering van jarenlang geen arts te zien loont zich in ene keer.

bVision Photography

23 Comments

 1. Zeg dat wel dat wachten. Ik mag morgen met mijn broertje naar het ziekenhuis voor uitslagen. Dat zal ook weer wachten worden. 🙂

  Succes met het uit de molen komen!

 2. ria

  Ja hier wordt af en toe ook een bezoekje gedaan, vanmiddag nog zelfs. Ach ja zolang alles nog goed functioneerd… Sterkte jullie en hopelijk ben je snel weer uit die molen ;-

 3. Je kon dit wel namens ons geschreven hebben. We weten er alles van maar blijven alleen maar positief over al die mensen in de zorg die hun stinkende best doen en professioneel heel erg goed bezig zijn. Daar kunnen velen in het bedrijfsleven een voorbeeld aan nemen.

 4. Hai Sjoerd,

  ja… je hebt gelijk, ik weet er alles van.
  Het eeuwige wachten.
  Gelukkig heb ik nu alle narigheid achter de rug.
  Hoewel… soms moet je tóch naar de tandarts en dan zit je weer…
  tegenwoordig neem ik mijn boek mee.
  Dat werkt prima!

  groetjes, Marlou

  .

 5. Dat is het leven Sjoerd ! Gelukkig maar dat de medische wereld in een tiental jaar enorm vooruitgegaan is . Ook al jaren de dokter niet meer nodig gehad , maar door mijn levensstijl en de stress errond zal dit niet meer lang duren !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.