Ollie

Hallo, ja jij daar, ik ben Ollie, een klein katertje van 8 weken oud. Sinds een weekje of twee woon ik in een nieuw huis, met hele fijne bedienden die mij om de paar uur wat te eten komen brengen, mijn kattenbak netjes verschonen, en veel met mij spelen. Een van de bedienden heb ik meteen geleerd hoe het moet, netjes aankleden voordat je mij komt verzorgen, en niet in je onderbroek eten komen geven en het water verversen. Er staan nu allemaal van die rooie strepen op zijn benen waarlangs ik naar boven ben geklommen. Die man is volgens mij een beetje dement als die zich ’s morgens vergeet aan te kleden. Ik heb ook nog een kleiner zusje. Die is niet zo lief als dat ik ben, maar wel veel slimmer geloof ik. Die haalt ook eerst de kunstjes uit die ik dan nadoe. Alleen van de trap af durf ik nog niet, daar ben ik vanaf gevallen de afgelopen week. Mijn zusje kan dat wel heel goed. Oeps, daar komt een van mijn bedienden, als die ziet dat ik op z’n buro zit…
(klik voor een grotere afbeelding)

bVision Photography

22 Comments

 1. Nu kom ik er pas toe om je blog te bekijken. Mijn reactie is ik wil meeeeeeeer foto’s, want ik vind Ollie wel bijzonder lief. Hij doet me een beetje denken aan onze overleden kater Snuit.
  Groetjes
  Mara

 2. ochot, wat een lief dingske, zo schattig!!!

 3. Ha Sjoerd,

  Gelukkig de kat is helemaal gezond, zelfs de nageltjes werken goed.
  Geen wonder dat je vaderdag hebt gemist, ze durven niet meer te komen om wat te vieren. oma

 4. Welkom aan boort! En doe een beetje voorzichtig ja, je moet nog langer mee!

 5. hahahaha.. ja heel herkenbaar… rooie strepen op de benen… maar o zo lief nu weer… op mijn schoot..terwijl ik dit typ…

  Agnès

 6. Geweldig leuk zo’n klein kattebeest, gelukkig voor het meubilair en de gordijnen blijven ze niet zo klein.

 7. Zo ben ik voor het invoeren van een katten belasting, omdat ze altijd kakken op mijn grond. Verder heb ik niets tegen deze vlooiedozen.

 8. Ze zijn zo geweldig als ze klein zijn.
  Daarna uiteraard ook, maar die jonkies lach je je dood mee.

 9. Schitterende kat ben je, met die mooie blauwe ogen. Maar volgens mij helpt een broek niet echt tegen die venijnige kattennageltjes van je. Je baas kan voorlopig beter een harnas lenen! Maar mooi ben je wel!

 10. tis een schatje zo te zien,
  jammer van je benen………..

 11. mooi beestje, kun je veel plezier mee beleven.

 12. Leuk, Sjoerd, zowel de foto van Ollie als het begeleidende verhaaltje. 🙂

 13. Hahahaha, wat een lief en geestig verhaaltje en wat een lief en geestig katje.
  Het ziet er zo mooi uit.
  Van die mooie kleurtjes.

  Pas maar op, dat ze niet gepikt wordt!

  Groetjes en geniet er maar lekker van!
  Marlou

  .

 14. pure vertedering valt mij nu ten deel… is ie trouwens vernoemd naar onze Blog Ollie?

 15. Gelukkig had je nog een onderbroek aan 🙂

 16. Lief. (dat katje welteverstaan)

 17. Een dotje, En zie de opmerking van DiMArio.
  Bijscholing is reeds begonnen.

 18. Ik had die benen wel eens willen zien. Vroeger heb ik ook wel eens van die benen opgelopen. Eens, maar nooit meer.
  Het is wel een dotje, dus dat ongelukje vergeet je zo weer.

 19. een lieverdje

  en zo zie je maar …. best wat meer aandoen voor je (of wie dan ook) eten gaan geven 🙂

 20. Zijn bureau? Volgens mij ken jij de echte kattenwetten nog niet helemaal. Jij moet nodig bijgeschoold worden.

  Love As Always
  Di Mario

 21. Hopelijk blijft het maar Ollie bij zijn naam , anders … Behoedt je voor alles 🙂

 22. Dag Ollie,
  Wat ben je toch een dotje.
  Voorzichtig maar met die trap, want je baasje wil je zeker nog niet missen.

Geef een reactie