Ollie
Ollie

Ollie

Hallo, ja jij daar, ik ben Ollie, een klein katertje van 8 weken oud. Sinds een weekje of twee woon ik in een nieuw huis, met hele fijne bedienden die mij om de paar uur wat te eten komen brengen, mijn kattenbak netjes verschonen, en veel met mij spelen. Een van de bedienden heb ik meteen geleerd hoe het moet, netjes aankleden voordat je mij komt verzorgen, en niet in je onderbroek eten komen geven en het water verversen. Er staan nu allemaal van die rooie strepen op zijn benen waarlangs ik naar boven ben geklommen. Die man is volgens mij een beetje dement als die zich ’s morgens vergeet aan te kleden. Ik heb ook nog een kleiner zusje. Die is niet zo lief als dat ik ben, maar wel veel slimmer geloof ik. Die haalt ook eerst de kunstjes uit die ik dan nadoe. Alleen van de trap af durf ik nog niet, daar ben ik vanaf gevallen de afgelopen week. Mijn zusje kan dat wel heel goed. Oeps, daar komt een van mijn bedienden, als die ziet dat ik op z’n buro zit…
(klik voor een grotere afbeelding)

bVision Photography

22 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Gelukkig de kat is helemaal gezond, zelfs de nageltjes werken goed.
  Geen wonder dat je vaderdag hebt gemist, ze durven niet meer te komen om wat te vieren. oma

 2. Hahahaha, wat een lief en geestig verhaaltje en wat een lief en geestig katje.
  Het ziet er zo mooi uit.
  Van die mooie kleurtjes.

  Pas maar op, dat ze niet gepikt wordt!

  Groetjes en geniet er maar lekker van!
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.