Kaatje
Kaatje

Kaatje

Haai Dèèrr, ja jullie zien het goed, maar ik veel beter vanaf mijn plaats. Ik ben het zusje van het broertje hier naast mij. Die hadden ze beter Sullie kunnen noemen en plaats van Ollie en voor Chantal, niet genoemd naar Ollie, maar na die Olle, en dat is een van de bedienden hier. Mijn naam is eigenlijk Catootje, zoals uit Jan,Jans en de kinderen, maar iedereen zegt Kaatje en u mag dat ook wel doen. Net als mijn broertje woon ik twee weken in ons nieuwe huis, We hebben daar een mooie kamer met kost en inwoning betrokken, maar het hele huis is uiteraard van ons. Nou ja, er zit hier ook nog een oud tantetje, die denkt dat het haar huis is. Tante Daisy heet ze geloof ik. We hebben ook nog een paar kamers voor onze bedienden, daarvan heb ik er ook al een paar verkend. Zodra de deur ’s morgens wordt opengedaan van onze kamer ben ik pleite, een van de bediendes vind dat niet goed, want ik moet eerst ontbijten. Onze kamer is eigenlijk aan een opknapbeurt toe, het lijkt wel een studeerkamer. Ik ben alvast begonnen met het behang af te halen van de muren. Was ook weer niet goed, eigenlijk hadden ze me klimkabouter moeten noemen, want ik klim overal op en onder. Maar nou ga ik spelen doei…

bVision Photography

20 Comments

 1. Geweldig dit…. wat een schurken die 2… maar je kan ze gewoon niks kwalijk nemen..wat ze ook doen… het blijven poepies…veel plezier.. het komt allemaal weer goed….Agnès

 2. Hahaha, wat grappig!
  Sjoerd, ik lach me een kriek om je inlevingsvermogen.
  Dat katje, die Katootje… dat is me er een.
  Alvast het behang er af halen.
  Hahah! Goeie!!

  groetjes!
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.