Spannende Zondag – Heiloo
Spannende Zondag – Heiloo

Spannende Zondag – Heiloo

Trafohuisjes bVision.nl

Dit transformatorhuisje staat bij Het maalwater te Heiloo (Kennermerland) in de provincie Noord-Holland, dit is een sportcomplex. Als je de oranje 400 meterbaan ziet op google , loopt hierlangs het maalwater. Als je de kruising met de weg met vrij liggend fietspad oversteekt kom je weer op het maalwater, aan de linkerkant zie je dan een meer, met daarbij 2 gebouwen, het lage gebouw is een gemaal, het hoge gebouw is het trafohuisje. Deze foto en bijdrage is gemaakt door Frank 103 die hiermee de provincie Noord Holland op de kaart zet.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 52.613767 en 4.696612 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

  1. Ik kom even bijlezen Sjoerd. Heb een kleine achterstand in je blogs. Vanaf een terras aan de Paseo Maritimo in Los Boliches/Fuengirola concluderen wij allebei dat ook dit weer een bijzonder trafo huisje is. Hij?Zij was dus spannend genoeg om te plaatsen. Als miniatuur (schaal 1:87) zou deze toren mooi staan op de treinenbaan van collega blogger Frank103, fluistert Albert mij in m’n oor.
    Saludos
    Mara

  2. Een heel mooie stijl dit trafohuis, want je kunt het geen huisje meer noemen. Je ziet ze nog maar weinig, de mooie exemplaren. Ben er ook op gaan letten nu, maar de meesten zijn helemaal niet zo fraai, ook zijn ze vaak beschilderd met graffiti…mooie foto’s en plaatsbepaling…nog een fijne zondag….Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.