De zozaterdag
De zozaterdag

De zozaterdag

De weersverwachtingen waren dusdanig dat we in het weekend de zaterdag met de zondag hebben geruild. Zondag zou het slechter worden, dus trokken we er op zaterdag tussenuit. Maastricht was in het kader van de concerten aldaar met André Rieu geen optie, dus begonnen we maar hier.

bVision Photography

In een relatief nieuw gedeelte van de stad, zie ook de stoeltjes, staat deze maquette van de stad waar wij waren.

bVision Photography

Zij was er ook, niet enthousiast, want zij moest wel werken met dat mooie weer

bVision Photography

Even pauze en genieten van alle (oud)militairen die er ronddwaalden.

bVision Photography

Zij waren er ook en trommelden er lustig op los. Je moet er van houden, maar als ze hetzelf leuk vinden, waarom niet.

bVision Photography

Dit was lachen. Deze man was met vrienden uit zijn eigen land op bezoek, die dachten bij twee buitenlandse militairen te staan, ze waren echter alleen maar verkleed. En ach, de foto’s van zijn vrienden waren er niet minder om. Een fijne dag was het toch. In tegenstelling tot de zondag, die verwaterde volledig. En dat was goed te zien bij het NK wielrennen, dat bij mij in de achtertuin plaats vond.

bVision Photography

23 Comments

  1. Goede keuze geweest als het bij jullie net zo slecht als bij ons was op zondag.

    Bedankt voor het medeleven, het doet ons erg goed.
    Via de site, mail en twitter zoveel reacties gehad dat ik even via dit plakberichtje bedank.
    Sorry daarvoor.

  2. Donderdag was ik in Limburg en toen werd er al slecht weer voorspeld. De hele dag was het fraai, maar op de terugweg was het hel….totaal geen zicht meer op de weg… afgelopen zondag was het in het hele land een dikke ellende… en vandaag was ook niet best… maar het wordt weer beter en kunnen we straks met een bierje buiten gaan zitten…. Agnès

  3. Leuke foto’s! Ik krijg gelijk zin in een lekker stukje vlaai! Maar dan moet ik wel eerst naar Geleen rijden, want daar zit de beste vlaaienbakker van Nederland (vind ik). Mmmmmm, lekkere Christoffelvlaai. Of kersen. Of appelkruimel. Of….

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.