D-Day

bVision Photography

D-Day slaat in dit geval op een bezoek met onze schurken aan mevrouw de Dierendokter. Een hele wereldreis, helemaal te voet naar de overkant van de straat. Dat is dan ook het enige voordeel, van ons huis kunnen de beesten zo naar het huis van mevrouw de dierendokter kijken. Binnen was het gezellig, allemaal grote katten en honden, die twee van ons waren de enige kittens. Ze zaten samen in een kleine bench die we al zeker een jaar of 10 hebben. Normaliter ben ik geen bench liefhebber, maar katten die niet willen krijg je anders niet verplaatst. Eerst op de weegschaal en daarna een spuitje, het ging er heel relaxt aan toe. Natuurlijk doet het even pijn als ze een spuitje krijgen, maar voordat we de deur uitliepen met de rest van de medicamenten die ze nog moeten krijgen waren ze alweer aan het spelen in de bench. Thuis genomen was het weer dolle pret met de speeltunnel en alle andere speeltjes. Die kunnen ze beter slopen dan mij en ons huis… Over 14 dagen terug voor deel twee van de inentingen. dan zijn we er voor een jaar vanaf. Gelukkig bleken onze vermoedens met betrekking tot de geslachten van de twee correct. Dus mogen Ollie en Kaatje hun naam behouden en waarmaken. De foto’s zijn gemaakt door mijn zoon, ik had de handen vol. klick the pic to see them big

bVision Photography

21 Comments

 1. Het is nu 23.45 uur en ik zit net 10 minuten op het terras van ‘onze’ ijssalon Valentino, waar het nog vol is met mensen (wat wil je met nu nog 24 graden tegen bijna middernacht) en bij het zien van deze beelden smelt ik weer. Wat zijn ze toch lief. Medio augustus mag ik weer met ons katje Mischou voor de jaarlijkse APK inenting.
  Groetjes
  Mara
  OT: Brillie laat zich weer lei(ij)den door een filmpje op YouTube? Kort door de bocht.

 2. Hahahaha, het is toch geweldig om zulke kittens in huis te hebben. Ik zou ook zo graag… Maarja onze maffe doos die houdt er niet zo van!

 3. Zolang anegten wel mogen schoppen, blijf ik het allemaal erg vreemd vinden. Duidelijk een geval van: het kan ook met woorden af.

 4. Ha Sjoerd,

  Respect voor je log over geweld. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 5. Ja, heel belangrijk, goed inenten en zo.
  Dat zouden ze moeten verplichten!

 6. ha ha je had idd de handen vol met die 2 bengels………….

 7. Leuk die kattebeestjes, jammer dat ze na 2 jaar al van die luie slaapmutsen zijn…

 8. Ha Sjoerd,

  Heerlijk schatjes, met nageltjes.
  Ja zeggen de katten hier, gezondheid gaat voor alles, dat is de consequentie van huisdieren. oma

  Ook de eerste pc en plc’s ging in de jaren 80 heel anders. oma

 9. Leuk die vlooiendoosjes, maar ik heb ik niet veel mee.

 10. Jaja, een heel herkenbaar verhaal.. onze dierenarts is iets verder,de kat was daar altijd heel zoet… en gedwee.. thuis is ie bij tijd en wijle een echte deugniet… maar wel heel leuk.. we spelen hier wat af.. en wij doen natuurlijk van harte mee… een heel gezellig gedoetje allemaal…ik zou hem niet meer willen missen… straks weer even ons rondje maken… dat vind ie geweldig…. Agnès

  Leuke foto’s en ja die tekst erin.. hoe heb je dat gedaan?

  Agnès

 11. Hopelijk lukt het om ze de volgende keer ook weer soepel en snel in de bench te krijgen. Die van ons wilden indertijd na een eerste ritje naar de dierenarts niets meer van de bench weten. Alleen met heel moeite en trucjes konden we ze er nadien nog in krijgen, behalve bij de dierenarts, want dan wilden ze maar wat graag weer naar huis … 😉

 12. Hai Sjoerd,

  wat een scheetjes!
  En leuk, zoals je die tekst er in geplakt hebt.
  Zou ik ook wel willen leren…

  Groetjes!

  Marlou

  .

 13. wat kunnen het toch deugnieten zijn

 14. Je zou ze bijna fijnknijpen om ze in bedwang te houden.

 15. zo’n spuitje vergeten ze inderdaad heel snel, gelukkig maar , en nu weer ravotten

 16. Leven in de brouwerij.

 17. Het zijn doerakken hoor. Daar heb je je handen nog wel even vol aan.

  Love As always
  Di Mario

 18. Zo klein en toch al je handen vol 😉

 19. zalig die twee dotten!

 20. Leuk hoor, die twee kleine boefjes.
  Ja, je hebt er vast je handen aan vol.
  Fijne dag vandaag.

 21. Inderdaad de handen vol met de twee bengels ! Pas op als je iemand Ollie noemt kunt ge altijd iets ” speciaals” verwachten ! 🙂

Geef een reactie