D-Day
D-Day

D-Day

bVision Photography

D-Day slaat in dit geval op een bezoek met onze schurken aan mevrouw de Dierendokter. Een hele wereldreis, helemaal te voet naar de overkant van de straat. Dat is dan ook het enige voordeel, van ons huis kunnen de beesten zo naar het huis van mevrouw de dierendokter kijken. Binnen was het gezellig, allemaal grote katten en honden, die twee van ons waren de enige kittens. Ze zaten samen in een kleine bench die we al zeker een jaar of 10 hebben. Normaliter ben ik geen bench liefhebber, maar katten die niet willen krijg je anders niet verplaatst. Eerst op de weegschaal en daarna een spuitje, het ging er heel relaxt aan toe. Natuurlijk doet het even pijn als ze een spuitje krijgen, maar voordat we de deur uitliepen met de rest van de medicamenten die ze nog moeten krijgen waren ze alweer aan het spelen in de bench. Thuis genomen was het weer dolle pret met de speeltunnel en alle andere speeltjes. Die kunnen ze beter slopen dan mij en ons huis… Over 14 dagen terug voor deel twee van de inentingen. dan zijn we er voor een jaar vanaf. Gelukkig bleken onze vermoedens met betrekking tot de geslachten van de twee correct. Dus mogen Ollie en Kaatje hun naam behouden en waarmaken. De foto’s zijn gemaakt door mijn zoon, ik had de handen vol. klick the pic to see them big

bVision Photography

21 reacties

 1. Het is nu 23.45 uur en ik zit net 10 minuten op het terras van ‘onze’ ijssalon Valentino, waar het nog vol is met mensen (wat wil je met nu nog 24 graden tegen bijna middernacht) en bij het zien van deze beelden smelt ik weer. Wat zijn ze toch lief. Medio augustus mag ik weer met ons katje Mischou voor de jaarlijkse APK inenting.
  Groetjes
  Mara
  OT: Brillie laat zich weer lei(ij)den door een filmpje op YouTube? Kort door de bocht.

 2. Jaja, een heel herkenbaar verhaal.. onze dierenarts is iets verder,de kat was daar altijd heel zoet… en gedwee.. thuis is ie bij tijd en wijle een echte deugniet… maar wel heel leuk.. we spelen hier wat af.. en wij doen natuurlijk van harte mee… een heel gezellig gedoetje allemaal…ik zou hem niet meer willen missen… straks weer even ons rondje maken… dat vind ie geweldig…. Agnès

  Leuke foto’s en ja die tekst erin.. hoe heb je dat gedaan?

  Agnès

 3. Hopelijk lukt het om ze de volgende keer ook weer soepel en snel in de bench te krijgen. Die van ons wilden indertijd na een eerste ritje naar de dierenarts niets meer van de bench weten. Alleen met heel moeite en trucjes konden we ze er nadien nog in krijgen, behalve bij de dierenarts, want dan wilden ze maar wat graag weer naar huis … 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.