Classic Cars and More
Classic Cars and More

Classic Cars and More

bVision Photography

Zondag was voor ons even een werkdag, als je zaterdag op stap gaat blijft er van alles liggen tot de zondag. En sowieso waren de orchideeën aan de beurt voor een grote verzorgingsbeurt. Nadat we tegen de middag klaar waren hadden we het idee opgepakt om te gaan kijken bij een classic car show in Valkenburg. Dat wordt eerst zoeken naar een parkeerplaats, maar toch, het leek wel wat. We reden door de straat waar het evenement werd gehouden en plotseling stond er iemand te wenken dat we naar binnen konden rijden, we hebben weliswaar geen klassieke auto, maar mooie cabrio’s waren ook welkom, dat was het more aan classic Cars. Dus stond onze Younster even later te pronken tussen een aantal klassiekers. Het vreemde was dat mensen echt interesse hadden in onze MG TF 135. Toen ik later de foto’s bekeek trof ik daar een Seat aan die daar toch echt niet thuis hoorde volgens mij. Maar goed, geen entree betaald, geen parkeergeld kwijt geraakt en een leuke middag, wat wil een mens nog meer. Overigens heeft zo’n cabrio ook een nadeel, we hebben beide een kop gelijk een rode biet van het zonnetje dat boven ons scheen…

bVision Photography

En uiteraard click to see the pic(ture) really big

18 reacties

 1. Als echte MG cabrio rijder heb je altijd een petje in de auto met het MG logo. Ook voor Antoinette die misschien nu wel helemaal enthousiast is geworden ten aanzien van het “Sky is the limit” gevoel. Of niet …….??
  Geen entree betaald, geen parkeergeld kwijt geraakt en een leuke middag, wat wil een mens nog meer. Niets. Dit bedoel ik nu, dat heb ik al jaren, ik noem dat gewoon

  MaGical feelings

  Voor mijn gevoel is er een MaGistrale wereld voor jou open gegaan

  Desde Los Bolihes Saludos de
  Albert con MGB en MGF

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.