Een dag uit het leven van Ollie en Kaatje
Een dag uit het leven van Ollie en Kaatje

21 Comments

    1. Hoe kan ik hier nu al tussen staan? Heb nog geen woord geschreven… maar dat doe ik nu wel… heb zelf recently ook een kitten opgevoed… erg veel leuke momenten… maar ook iets mindere… tot krassen in mijn benen aan toe…gesloopt in huis niet echt… dat valt wel mee…dit was ook nog eens een “wilde kat”… maar slaapt veel…. en is eigenlijk best wel braaf….maar wel neiging tot veel spelen…..Agnès

  1. Wat geef je ze te eten? Pokon? Ze zijn al giga gegroeid. Ik kan me nog wel herinneren dat de mijne zo klein was/waren (eentje is helaas dood). De hele dag slapen, rennen en eten. Ik had er mijn handen vol aan, vooral met zindelijk maken. Maar ik zou het zo weer doen, hoor. Katten zijn gaaf!

  2. Heerlijk meestal dat kleine kattenspul. Ik kan er echt van genieten. Niet altijd, maar toch. Ze worden ook een keer groot en rustiger *kuch*

    ot: je mag de foto hebben voor je virtuele garage.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.