Er is nog hoop – door Frank
Er is nog hoop – door Frank

Er is nog hoop – door Frank

Plan A mislukt, plan B mislukt en afgelopen zondag ook nog plan C. Volgende keer ga ik op gebied van voetbal toch maar iets anders plannen. Iedereen wil immers graag delen in succes, zo ook ik. Maar “life goes on”, de volgende gelegenheid voor weer een Plan zijn de a.s. tweedekamer verkiezingen op 12 september 2012. Waarbij ik moet bekennen daarvoor uitsluitend een Plan A ter beschikking te hebben. De peilingen pogen nu al te voorspellen dat mijn Plan A deze keer een overweldigend succes gaat worden. Ik ben benieuwd. Als het niet rechtsom kan dan moeten we toch linksom nietwaar? Zeker 80% van het programma van Plan A daar sta ik achter. Alleen jammer dat na het vormen van een coalitie daar misschien maar de helft van overeind blijft. Daar moeten we dan maar weer mee leren leven.

Plan A 12 september

16 Comments

  1. Plan A1 en A2 zijn bij mij het laatste halfjaar afgevallen, dus zit er voor mij ook niets anders op dan voor plan A3 te kiezen. Het is me wat te conservatief, maar je kunt helaas niet alles hebben. Met Emille den eersten zal zeker een coalitie te vormen zijn. Hij is duidelijk anders en vooral gemoedelijker dan angry Agnes.

  2. ik kijk nooit naar programma’s, de standpunten worden toch makkelijk uitgeruild in een poldermodel, ik stem op degene die ik het meest betrouwbaar over vind komen. En eigenlijk lijken het me allemaal onbetrouwbare sujetten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.