Er is nog hoop – door Frank

Plan A mislukt, plan B mislukt en afgelopen zondag ook nog plan C. Volgende keer ga ik op gebied van voetbal toch maar iets anders plannen. Iedereen wil immers graag delen in succes, zo ook ik. Maar “life goes on”, de volgende gelegenheid voor weer een Plan zijn de a.s. tweedekamer verkiezingen op 12 september 2012. Waarbij ik moet bekennen daarvoor uitsluitend een Plan A ter beschikking te hebben. De peilingen pogen nu al te voorspellen dat mijn Plan A deze keer een overweldigend succes gaat worden. Ik ben benieuwd. Als het niet rechtsom kan dan moeten we toch linksom nietwaar? Zeker 80% van het programma van Plan A daar sta ik achter. Alleen jammer dat na het vormen van een coalitie daar misschien maar de helft van overeind blijft. Daar moeten we dan maar weer mee leren leven.

Plan A 12 september

16 Comments

 1. Het gaan denk ik hele rare verkiezingen worden en hopen dat er een coalitie uit te vormen is.
  En inderdaad ik denk dat plan A het beste is voor zover ik begrijp wat je plan A is 🙂

 2. Ha Sjoerd,

  Gelukkig kunnen we de plannen altijd weer bijstellen, dan laat de uitvoering nog even op zich wachten. oma

 3. Je kan altijd nog een echte hobbie nemen.

 4. Nu in Spanje en straks met de verkiezingen op 12 september weer in Spanje. Dus ik ga ook voor plan A en zie wel welke partij dat voor mij wordt. Heb nog even de tijd.
  Grtz
  Mara

 5. ik zal mijn plan maar zelf plakken. Ik vertrouw ze toch allemaal niet !

 6. Daar gaat het ook niet om, het gaat er om wat er allemaal op het pad komt en hoe ze daarmee om gaan.
  En dan denk ik aan zaken die er echt toe doen, zoals megastallen en kernergie en de NPO.

 7. Ik moet het allemaal nog eens rustig bekijken, er kan nog zoveel gebeuren en veranderen voor de verkiezingen.

 8. Plan A1 en A2 zijn bij mij het laatste halfjaar afgevallen, dus zit er voor mij ook niets anders op dan voor plan A3 te kiezen. Het is me wat te conservatief, maar je kunt helaas niet alles hebben. Met Emille den eersten zal zeker een coalitie te vormen zijn. Hij is duidelijk anders en vooral gemoedelijker dan angry Agnes.

 9. Mislukken moet je niet negatief uitpakken maar zien als een kans het nog eens te proberen, op een andere wijze.

 10. De rekeningen zulen we toch weer gaan betalen, of uit je rechterzak, danwel je linkerzak wordt voldaan.
  We worden weer aardig voor de gek gehouden door de klucht Den Haag.

 11. ik kijk nooit naar programma’s, de standpunten worden toch makkelijk uitgeruild in een poldermodel, ik stem op degene die ik het meest betrouwbaar over vind komen. En eigenlijk lijken het me allemaal onbetrouwbare sujetten.

 12. Maakt mij niet uit, als het maar rood wordt…

 13. Plan A, natuurlijk. Er is geen plan B

 14. Ik ga ook voor plan A.. ik hoop meerdere mensen.

  Love As always
  Di Mario

 15. Weet niet precies wat ge bedoeld , maar het kleur voor plan A ziet er goed uit 🙂

 16. De kampagne is wel van start, de promo filmpjes vliegen je om de oren.
  Zien wat daar allemaal van terecht komt.

Geef een reactie