Spannende zondag – Sankt Johann in Tirol
Spannende zondag – Sankt Johann in Tirol

Spannende zondag – Sankt Johann in Tirol

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s behorende bij dit Trafostation zijn afkomstig van Annemarie van annespike.nl. Ze zijn gemaakt in Sankt Johann en voorzien in stroom voor bovengrondse leidingen. Voor de exacte plaats van dit trafohuisje kijk je beneden op het kaartje, of type je de coördinaten in op Google Maps. Het reclamebord voor de Mac Donalds staat er niet om hier naar binnen te gaan, in tegendeel. Het huisje staat op de parkeerplaats van de Mac.

Trafohuisjes bVision.nl

Sankt Johann in Tirol (670 Meter boven zeeniveau) ligt midden in het Leukendal dat zich van Jochberg uitstrekt tot bijna in Beieren. Met 8.500 inwoners en ruim 4500 bedden voor (wintersport)gasten is St. Johann een touristisch centrum in Tirol.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 47.518978 en 12.416113 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

  1. Ik moet weer op jacht dus…
    Dit weekend maar weer eens kijken, dan ga ik weer naar een andere stad. 😉 De meeste huisjes die ik verder spot zijn van die stomme bakken die ik je ook al heb gestuurd… Bluh!

  2. Deze moet ik vast wel eens gezien hebben toen ik dar was? Ik denk het niet. Nu let ik er op. Ik zie overal transformatiehuisjes, maar dan heb ik geen tijd om ze op foto vast te leggen. Zo verschrikkelijk frustrerend

  3. Een bijzonder Trafohuis, mooi om te zien en vrij hoog…grappig dat bord van MacDonalds ernaast…je zou inderdaad denken dat je daar naar binnen kan..leuk…heb ineens zin om een stukje te gaan rijden…Agnès

  4. Mooi plaatje heeft ze er van gemaakt. Leuk al die dingen in het buitenland. Ik ga op vakantie ook maar eens goed om me heen kijken. Ik heb er vandaag nog één gespot, maar… geen fototoestel bij me en mijn telefoon weigerde.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.