De badjes
De badjes

De badjes

bVision Photography

Gisteren was het weer een doktersdagje voor onze kittens, eerst zouden ze beiden een herhalingsspuit krijgen, maar Kaatje was nog niet helemaal hersteld van de vorige spuit en had een oogje een beetje ontstoken. Voor de zekerheid krijgen ze daarom volgende week pas een spuitje, Ollie was gewoon mee voor de joeks, samen uit samen thuis. Het zijn al grote bengels aan het worden die steeds minder zachtzinnig met hun bedienden omspringen. Dit gaat gepaard met enige schrammen welke niet te overzien zijn. Ze hebben beiden hun eerste salaris verdiend, het behang is van de muren, de gebruiksaanwijzing van Ikea is op, Kaatje (boven) heeft alle schoenen al onderhanden genomen en Ollie (onder) heeft zijn leerachterstand helemaal weggewerkt. De bijgaande foto’s zijn gisteren gemaakt.

bVision Photography

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.