Kwispelbier

Deze foto maakte ik pas geleden in Tongeren, ik dacht nog die moet je bewaren voor als de inspiratie eens even niet het gewenste resultaat oplevert. Toen ik het reclamebord zag, dacht ik meteen aan baasjes die op hun hond gaan lijken. Het wordt steeds stiller in weblogland, zoals ieder jaar tijdens de vakanties. En vandaag ben ik ook een beetje stil. Wellicht dat een van jullie iets leuks te vertellen heeft over deze prent, ik ben gewoon even moe.

bVision Photography

15 Comments

 1. Laat het bier nu maar aan ons over, die honden kwispelen toch wel. 🙂

 2. Dit is dus echt Bourgondisch als ook de honden de geneugten van het leven gegund wordt.

 3. Ha Sjoerd,

  Er is toch niks leukers dan samen met je hond een biertje te drinken.
  Ik drink samen water, zij uit de bak in een glas. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 4. Erg zeg. Hoe verzinnen ze het. Ik moet gelijk aan zo’n roggelbak denken. http://nds-nl.wikipedia.org/wiki/Kwispeldoor

 5. Veelal wordt Heineken uitgemaakt voor kattenzeik, dan is dit vast van de grote concurrent?

  😉

 6. Grappig, de kwispelbier, de naam dan! Of het smaakt is een tweede, ik blief geen bier.

 7. Kwispelbier voor honden. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik heb alleen katten.
  Fijn weekend toegewenst. Groetjes Mara

 8. Het moet niet gekker worden! Bier voor honden! Straks krijgen we ook nog botten om op te kluiven voor mensen. De grenzen gaan vervagen op deze manier. Als ik een hond had, kreeg hij het niet. En ook geen kleding aan, geen diamanten halsband, geen Burberry mand………..niks van dat al. Streng ben ik, hé? 😉

 9. Wat zou er van mij gaan kwispelen ???? Prettig weekend Sjoerd !

 10. 0% Alcohol … ik weet niet of je daar wel zo hard van gaat kwispelen …
  Hoe dan ook, maak er een mooi weekend van!

 11. Zo’n flesje en je begint te kwispelen,
  is de hond niet blij met het gekwispel
  is de vrouw blij met het gekwispel.

 12. Hahahaha, dat ik het al jaren verkoop. En het loopt ook nog wel redelijk, helemaal in december.

  Love As Always
  Di Mario

 13. Daar gaan ze vast meer van kwispelen haha.
  Fijne vrijdag en op naar een mooi weekend.

 14. tja, als het geen weer is om een hond door te jagen….
  in plaats van op café drinkt een mens dan ook thuis hé!

Geef een reactie