Kwispelbier
Kwispelbier

Kwispelbier

Deze foto maakte ik pas geleden in Tongeren, ik dacht nog die moet je bewaren voor als de inspiratie eens even niet het gewenste resultaat oplevert. Toen ik het reclamebord zag, dacht ik meteen aan baasjes die op hun hond gaan lijken. Het wordt steeds stiller in weblogland, zoals ieder jaar tijdens de vakanties. En vandaag ben ik ook een beetje stil. Wellicht dat een van jullie iets leuks te vertellen heeft over deze prent, ik ben gewoon even moe.

bVision Photography

15 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Er is toch niks leukers dan samen met je hond een biertje te drinken.
  Ik drink samen water, zij uit de bak in een glas. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Het moet niet gekker worden! Bier voor honden! Straks krijgen we ook nog botten om op te kluiven voor mensen. De grenzen gaan vervagen op deze manier. Als ik een hond had, kreeg hij het niet. En ook geen kleding aan, geen diamanten halsband, geen Burberry mand………..niks van dat al. Streng ben ik, hé? 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.