The London Cab in de reclame
The London Cab in de reclame

The London Cab in de reclame

bVision Photography

Ik kan er woorden over vuil maken, dat heeft geen zin. Ik zou deze auto niet als wrak tentoonstellen, maar keurig restaureren en op kenteken zetten. Maar wellicht spreek ik voor mijn beurt en geschiedt dit alsnog. Voor de echte liefhebbers is dit een Austin FX4R, de enige echte dus…

bVision Photography

bVision Photography

11 Comments

 1. Toen ik deze log las, moest ik denken aan dat nummer van het Orkest van Enmundo Ross, London is the place for me. Niet meer voor deze cab. Gewoon laten verrotten, want nu is het een punt waar iedereen naar kijkt die voorbij komt.
  Saludos Albert

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Is wel jammer om hem zo in het weiland te zetten, zo gaat vocht van boven en onderen wel in de aanval. oma

  ot, was mijn voorgevoel goed dat je in de auto via mp3 speler ging luisteren.

 3. inderdaad jammer zo te laten verkommeren,
  en zeker op gras/onkruid, het roest gaat nog zo snel!
  ik denk nochtans dat dit een oerdegelijke carrosserie is,
  veel zwaarder en dikker metaal dan een doorsnee auto.
  weet niet waardoor, maar ik denk dat van de yellow cab ook.
  zonnige groetjes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.