Spannende zondag – Bagard in Frankrijk
Spannende zondag – Bagard in Frankrijk

Spannende zondag – Bagard in Frankrijk

Trafohuisjes bVision.nl

Gisteren kreeg ik een mailtje van Marlou, waarin stond : “In Bagard, Zuid-Frankrijk, heb ik dit huisje voor je gefotografeerd.” Ik ben dan blij, maar verschoot even later van kleur, geen coördinaten, geen weg, hoe vind ik in godsnaam zo’n huisje ooit terug. Nou ja, via Google Maps uiteraard. Eerst zoeken op Bagard, op de foto stond “route d’ales” maar die is erg lang, maar in een eerste oogopslag vond ik een chemin de transformateur en Yes op de hoek van beiden vond ik dit huisje. Volgens mij is de grote broer ernaast inmiddels verdwenen (foto Google), maar daar kan Marlou mij zeker meer over vertellen. Door op een foto te klikken kun je door de serie bladeren, schrik niet, er zit een verrassing bij.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 44.073516 en 4.05441 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

 1. Geweldig toch dat je van iedereen huisjes opgestuurd krijgt.
  Deze is ook weer apart.
  Off topic. vraagje , het kan even tijdeijk zijn maar opeens opent mijn site vanavond weer zo traag.
  En dat net nu er een artikel over mij in de zondagskrant staat 🙂
  Als je zin en tijd hebt kan je even kijken, nog steeds dezelfde inlogcode.
  En komen jullie deze zomer nog een paar dagen hier naartoe en zo ja wanneer dan probeer ik daar rekening mee te houden.

 2. Hai Sjoerd,

  de grote broer staat er inderdaad niet meer naast.
  Jammer! best een fraai ding…
  Ik wist niet, dat je er ook nog coördinaten bij wilde hebben.
  Mocht ik er weer eentje tegenkomen, dan zorg ik er (mét de foto) natuurlijk voor.

  Dagdag!
  groetjes van Marlou

  enne… Henry leeft nog volop, hoor!!

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.