Niet te filmen
Niet te filmen

Niet te filmen

Gisteren hadden we besloten om naar wat antieke werktuigen en tractoren en stationaire motoren te gaan bekijken in het Limburgse Panningen. Helaas viel de evenement voor ons in duigen. Het parkeerterrein was na een fikse regenbui zo drassig geworden dat ze met tractoren de auto’s op de plaats moesten zetten. Ik had er graag foto’s van gemaakt, maar helaas lag de camera achter in de MG. En om nou met mijn auto in die pratsj te gaan staan vond ik wat veel van het goede, en we waren ook zelf de laarzen vergeten mee te nemen. We zijn dan ook niet het veld opgereden maar hebben een ommetje gemaakt waar ik een zeer mooi exemplaar van een Trafohuisje vond en waar ook onderstaande foto is gemaakt (Belfeld). Later hebben lekker op een terrasje zitten Lunchen, met aansluitend een kleine stadswandeling. Zo werd het op deze droge iets minder zonnige zondag toch nog genieten.

bVision Photography

16 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Daar heb je gelijk in, daar moet je auto niet aan wagen.
  Straks heb je nog schade ook, nee je alternatief is ook leuk.
  Een buurman is er ook geweest, een echte fan, heeft er braad over verteld, weet alleen niet meer wie het nu was. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 2. Je kunt voorin best een rugzak plaatsen met daarin je camera. Dat doen wij ook met onze MGF. Spannende foto jouw MGTF licht verscholen achter die bomen.
  Over die modder praat ik maar niet. Laat dat maar aan de PC Hooft tractors over.
  Saludos de Albert

 3. En zo was de middag niet verspild! Soms gaat het niet zoals je wilt maar gebeurt er iets onverwachts dat ook heel mooi kan zijn. Als je er maar voor open staat. En aan die foto te zien is het gelukt.

 4. Had een leuk filmpje kunnen opleveren, maar ik hoef je wat dat betreft niks te verwijten. Gisteren passeerde ik een prachtig trafohuisje maar ik had helemaal geen camera mee. Wie weet volgende keer beter.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.