MG haiku

MG haiku

Ik rij een auto
MaGisch die vrijheid buiten
zonder dak erop

bVision Photography

Mooi he dit beestje, een MG TD uit 1950. MG staat overigens voor Morris Garages. Woorden zijn verder overbodig.

bVision Photography

En of die hard ging weet ik niet, dat hoeft ook niet met de kap eraf is gewoon puur genieten. Hij mag zonder verder commentaar meteen in mijn virtuele garage. Aan de voorkant is nog een plaatsje vrij.

bVision Photography

11 Comments

  1. Ja ja Sjoerd je hebt het MaGische MG virus helemaal te pakken en dat vinden wij allebei MaGistraal. Wij noemen dat MaGical feelings..
    OT: we zitten nu in de intercity tussen Eindhoven en Utrecht met WIFI zodat ik deze boodschap kan schrijven.
    We hebben zonder onze MG een schitterende mooie dag beleefd in Roermond en nog bedankt voor de tip van het designer outlet op het oude kazerneterrein. Onvoorstelbaar wat een winkels bij elkaar. Als we weer eens in de buurt zijn, ga ik zeker met m’n lief nog eens langs. Tot slot deze TD is niet te vergelijken met jouw TF of onze F. Zelfs ik als bijrijder weet dat! Mijn auto is een Honda CRX en daar gaan we morgen mee naar onz tweede zoon in Amsterdam die midden in de city woont. Om daar naar toe te gaan met de MGF en soft-top lijkt me niet verstandig.
    Groetjes Mara

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: