Een deel van Chantal
Een deel van Chantal

Een deel van Chantal

bVision Photography

Afgelopen week kwam ik bij Chantal een foto tegen waar ik wel eens wat mee wilde doen. En aangezien ik gisteren even een paar minuten vrij had schoot met het antwoord van Chantal mij weer te binnen: “@ Sjoerd, doen dan maar… feel free…”. De foto was groot genoeg om mee te starten en het gaat even alleen maar om het idee. Bovenstaand de foto van Chantal en onderstaand na een kleine bewerking door mij. Zo kun je een bestaande foto tot een frame maken. Uiteraard had het een stuk beter gekund, maar dan moet je er echt tijd aan besteden om zo’n frame netjes uit te snijden.

bVision Photography

23 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.